Gezellig eten bij AnaforaTerug naar het overzicht

Combineer een bezoekje aan dit mooie restaurant met spelen in deze fantastische speeltuin!
Parkrestaurant Anafora ligt prachtig in het hart van het groene en waterrijke Máximapark. En weet je dat je er ook op de fiets zo bent vanuit Utrecht Centrum?

Duurzaamheid staat hier hoog in het vaandel. In de open keuken bereidt de chef prachtige gerechten, voornamelijk met eerlijke ingrediënten en streekproducten. Je kunt hier prima terecht als je echt lekker wilt eten! De kaart is uitgebreid en biedt ook veel keuze voor kids. Van een tosti, tot soep, pannenkoeken of groentefrites. Ook alleen een drankje binnen of juist buiten op het fijne terras is geen probleem.

Bosspeeltuin
De natuurlijke en avontuurlijke Bosspeeltuin ligt naast Anafora. Het is een plek waar kinderen in alle vrijheid op ontdekkingstocht kunnen gaan en hun fantasie kunnen volgen. De bijna uitsluitend houten speeltoestellen zijn bedoeld voor kinderen tot 12 jaar en nodigen uit tot samen ontdekken en samen spelen. Er staat een hek om de gehele speeltuin. De enige in- en uitgang grenst aan het terras van Anafora. Zo kun je als ouder, opa of oma rustig genieten, terwijl de kinderen lekker spelen. Hoe fijn is dat!

Klik voor meer info over dit mooie en kindvriendelijke restaurant in Vleuten/Utrecht door naar de website via de roze button.

Tip: wist je dat er regelmatig leuke (kinder)activiteiten worden georganiseerd in Anafora en in De Bosspeeltuin? Houd de site in de gaten!

Gek op pannenkoeken? Lees onze blog voor meer leuke pannenkoekenrestaurants in en om Utrecht!

Anafora Parkrestaurant

Uilenboslaan 1
3451 GB Vleuten
Openingstijden Dagelijks geopend vanaf 10 uur.
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje