Genieten bij BelleTerug naar vorige pagina

  • Genieten bij Belle
  • Genieten bij Belle
  • Genieten bij Belle
Dorpsstraat 12,3611 AE Oud-Zuilen
Lekker en gezellig met je kids uiteten bij Bistro Belle in Oud-Zuilen!
Lekker een hapje eten, romantisch met zijn tweetjes of gezellig met de kinderen. In Belle’s bistro geen moeilijke gerechten maar goede klassiekers en lekkere seizoensgerechten; Chef Jesse en zijn team maken van elk gerecht een feest.

Kinderkaart
Ook voor kleine gasten tot 12 jaar heeft Belle een uitgebreide menukaart. Van zeewolffilet tot een tomatensoepje, een frietje of een dievenbord. Met als verrassing bij het toetje; de echte Belle-blaas!

Speelkelder
In de speelkelder zijn de kids van harte welkom. Ze kunnen lekker spelen, kleuren of TV kijken. Het is niet zo dat je je daarvoor het hele pand door moet, de wijnkelder is gewoon vanuit de bistro toegankelijk.

Kinderdisco
Een aantal keer per jaar organiseert Belle op zondagmiddag een leuke kinderdisco! Met discolampen en echte DJ, alles om er een top feestje van te maken voor kinderen tot 12 jaar! Swingen, dansen en plezier hebben… De kids de voetjes van de vloer, terwijl papa en mama heerlijk kunnen genieten van een drankje en hapje in de bistro. Klik door naar de site voor de actuele data.

Kortom, Belle is echt een aanrader voor gezinnen met kinderen. Klik voor meer info door naar de site via de roze button!
  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

Bistro Belle
Dorpsstraat 12
3611 AE Oud-Zuilen

Naar de website

Openingstijden

Klik voor de actuele openingstijden door naar de site via de roze button!


Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!

Méér leuke tips & adressen: