Genieten bij StreekTerug naar het overzicht

Kom bij Brasserie Streek in Culemborg lekker eten en gezellig borrelen. Fantastisch voor kids!
Brasserie Streek in Culemborg is een kindvriendelijk restaurant met heerlijke en verse gerechten. En met kindvriendelijk bedoelen we ook echt kindvriendelijk. Een feest om hier met de hele familie aan te schuiven!

Voor de kids
Er is zoveel te doen voor de kinderen, ze zullen hun ogen uitkijken. Achter in de zaak is namelijk een grote indoor speeltuin gebouwd! Met de allerleukste speeltoestellen om tussen de drankjes en eten door te spelen. De vloer is bekleed met kunstgras en er zijn heuveltjes aangebracht in de vloer, zodat ze lekker kunnen ravotten. En er is ook nog een glijbaan tot onder de grond met disco! De kinderen willen hier vast niet meer weg.

Toch is Brasserie Streek zeker geen speelparadijs, maar een brasserie met (veel) extra's. Het speelgedeelte is met een grote glazen wand afgesloten, zodat je als volwassene rustig kunt genieten van een lekker drankje of gerecht en tegelijkertijd je kroost in de gaten kan houden. 

Het menu
Brasserie Streek heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Er wordt zo duurzaam mogelijk gewerkt en de gerechten worden met verse, liefst lokale producten bereid. Op de kaart staan lekkere brasserie-klassiekers die regelmatig wisselen. Voor de kinderen een lekker worstje of gehaktballetjes en tussen de middag een speciale kindertosti zoals bijvoorbeeld een appeltosti. Ook heel fijn: het is geen probleem om rekening te houden met dieetwensen. Voor ieder wat wils dus!

Brasserie Streek is echt een restaurant om eens met de hele familie naartoe te gaan. Klik voor meer info door via de roze button!

Brasserie Streek

Markt 15
4101 BW Culemborg
Openingstijden Van dinsdag t/m zondag Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer bij het NMM

Zomer bij het NMM

Klaar voor actie? In de zomer zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum.

Wie is het snelste op de stormbaan? Rijd zelf in een mini-jeep en meer!

Bekijk het aanbod