• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

De Zeemeeuw MuiderbergTerug naar het overzicht

Lekker eten en drinken aan het water bij paviljoen De Zeemeeuw in Muiderberg.
Een heerlijke plek om te zwemmen en lekker af te koelen tijdens warme dagen. De kids vermaken zich in het zwemgedeelte, op het zand strandje of bij de speeltoestellen.

Eetgelegenheid en strandpaviljoen “De Zeemeeuw”, gelegen op het strand van Muiderberg, is één van de oudste strandpaviljoens van Nederland. Het restaurant, met een prachtig vergezicht over het IJsselmeer, heeft binnen 60 zitplaatsen en buiten aanzienlijk meer. Voor kinderen een ideale plek om te spelen in de speeltuin, en om zandkastelen te bouwen op het strand.

Strandbedje huren
Je kunt hier strandbedjes huren voor € 7,50. Lekker op een ligbedje met je voeten in het zand en met uitkijk op het water! Ook hebben ze strand speelsetjes te huur, dus geen paniek als je het vergeten bent ;) Vraag er gerust naar!

De zitplaatsen buiten zijn verdeeld over verschillende terrassen. Hier kun je lekker eten voor zowel de lunch als diner. Er is keuze uit veel salades en ze schenken heerlijke wijnen.De Zeemeeuw

Zeeweg 1a
1399 GP Muiderberg
Openingstijden Iedere dag open vanaf 10 uur Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beleef jouw zomer in Zeist

Beleef jouw zomer in Zeist


Ervaar de schoonheid van de natuur, de ruimte voor cultuur en de gezelligheid van een bruisend winkelcentrum. Allemaal in het groen van de Utrechtse Heuvelrug!

Alle activiteiten in Zeist