• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Uiteten bij Down UnderTerug naar het overzicht

Op dit leuke plekje kun je niet alleen heerlijk eten maar ook (overdekt) watersporten!
Op dit leuke plekje in Nieuwegein kunnen jong en oud zich prima vermaken!

Met al die zonnige dagen voor de deur komt een plekje om even af te koelen als gelegen. Bij 22 graden en zonnig weer weer is het strand bij Down Under weer geopend! Er is in elk geval genoeg plek voor iedereen!

Ook het terras is van grote omvang, zodat er een heerlijk drankje of versnapering aan je stranduitje kan worden toegevoegd. Meer dan genoeg ruimte voor iedereen om op anderhalve meter afstand te kunnen genieten van een drankje, een lekkere lunch of iets anders te eten en het zonnetje. Bij het terras is er een springkussen voor de kids en op vrijdag en zaterdag een live DJ die heerlijke achtergrondmuziek verzorgt. 

Activiteiten
Met 15 personen te gelijk kunnen jullie het cablepark trotseren en binnenkort gaat ook de watersport weer van start. Achteraf kunnen de lege magen weer worden gevuld door te smikkelen in het restaurant.

Speciaal voor de kids is momenteel weer mogelijk: Voetgolf en Bubble voetbal.

Voetgolf is een combinatie van voetbal en golf. Je trapt de voetbal vanaf de aftrap richting de hole. Het aantal pogingen dat je nodig hebt om te scoren wordt net als met golf/midgetgolf genoteerd zodat je een onderlinge wedstrijd kunt houden. De obstakels op het terrein maken het spel nog uitdagender...

Bubble voetbal: gehuld in een enorme plastic bal de strijd met elkaar aangaan op het voetbalveld. Heen en weer botsen levert absoluut hilarische en lachwekkende taferelen op.

Klik voor meer info door naar de site van Down Under via de roze button!

Down Under

Ravensewetering 1
3439 ZZ Utrecht
Openingstijden Klik voor de actuele openingstijden door naar de site via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beleef jouw zomer in Zeist

Beleef jouw zomer in Zeist


Ervaar de schoonheid van de natuur, de ruimte voor cultuur en de gezelligheid van een bruisend winkelcentrum. Allemaal in het groen van de Utrechtse Heuvelrug!

Alle activiteiten in Zeist