Restaurant Geertjes HoeveTerug naar het overzicht

Bij Geertjes Hoeve in Haarzuilens kun je sfeervol uit eten met kinderen, smullen op de boerderij!

De voormalige stal van Geertjes Hoeve is omgebouwd tot een heerlijk en kindvriendelijk restaurant met een landelijk karakter. Overdag kun je er terecht voor lekkere en eenvoudige boerenlunchgerechten en pannenkoeken. Er wordt daarbij zoveel mogelijk gebruik gemaakt van boerenproducten. Het liefst ook nog eens biologisch of met een maatschappelijk karakter.

Er is een speelhoek voor kinderen, een leestafel en een spelletjeskast. Met een lekker boerenbakkie kun je fijn relaxen op het boerenterras of ’s winters genieten met warme chocolademelk en een spelletje.

Tip! Probeer ook eens het boerenthee-arrangement van Geertjes Hoeve; een high-tea, maar dan in boerenstijl! Geniet van thee en heerlijke lekkernijen. De etagères zijn rijkelijk gevuld met zowel zoete als hartige lekkernijen. Deze komen voor een groot deel uit de boerderijwinkel.

Voor kinderen is het gezellige Geertjes Hoeve echt een feestje, er is hier voor kinderen zo veel leuks te doen en te ontdekken!

Klik voor meer info over het kindvriendelijke restaurant van Geertjes Hoeve door naar de site via de roze button.

Geertjes Hoeve

Thematerweg 5
3455SM Haarzuilens
Openingstijden Klik voor de actuele openingstijden van het restaurant van Geertjes Hoeve door naar de site. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

DE LEUKSTE UITJES MET PASEN!

DE LEUKSTE UITJES MET PASEN!

Het is weer bijna zo ver. En wat is er veel leuks te doen dit jaar!

Check onze tips voor vrolijke paasuitjes!

Naar de paasuitjes