icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Lekker eten bij PANDTerug naar het overzicht

Pannenkoeken eten én spelen bij de unieke pannenkoekenschuur in Schalkwijk (bij Houten)!
PAND Pannenkoek is echt even wat anders! In deze unieke, stoere barn in Schalkwijk (vlakbij Houten) kun je met je hele gezin heerlijk pannenkoeken eten en volop binnen en buiten spelen. Uiteraard geniet je van verse pannenkoeken, maar ook heerlijke ijsjes en zelfs een Bossche bol ontbreken hier niet. En geen zorgen voor ouders of kinderen die niet zo gek op pannenkoeken zijn: er is een uitgebreide kaart, dus ook voor andere gerechten zoals een heerlijke maaltijdsalade, mega PAND-burger of kop soep kun je hier terecht. Heel fijn, een gluten- of lactosevrije pannenkoek is hier ook geen enkel probleem.

Maar wat PAND Pannenkoek nu extra leuk maakt: binnen en buiten valt zoveel leuks te beleven voor kids. Want een caravan die midden in het resaturant staat... en een echte auto... dat is toch echt cool! Buiten vind je ook nog eens een fantastische en originele speeltuin. Kinderen zijn hier duidelijk koning! Ouders kunnen bij mooi weer genieten van een prachtig terras en bij wat minder weer van de knusse houtkachel binnen in de zaak.

Klik voor meer informatie over dit te gekke en kindvriendelijke pannenkoekenrestaurant in Schalkwijk via de roze button door naar de site van PAND Pannenkoek. 

Tip: lees onze blog met tips voor meer leuke pannenkoekenrestaurants in en om Utrecht!

PAND Pannenkoek

Provincialeweg 1
3998 JE Schalkwijk
Openingstijden Woensdag t/m zondag Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomerlessen

Zomerlessen

Zoef de piste af! Start begin mei met een leuke cursus van 8 lessen bij Skipiste Nieuwegein. Voor alle leeftijden en niveaus.

Wist je dat kinderen vanaf 3,5 jaar al mee kunnen doen?

Naar de piste