Pannenkoeken smullenTerug naar het overzicht

Bij Rhijnauwen kan je heerlijke pannenkoeken eten! Een prachtige plek aan het water en in het bos.
Met veel liefde en plezier worden in dit leuke pannenkoekenrestaurant elke dag van het jaar heerlijke pannenkoeken gebakken. De ingrediënten zijn zoveel mogelijk biologisch en fair trade. De pannenkoeken zijn op verzoek ook gluten-, melk- en eivrij te verkrijgen.

Het theehuis is niet alleen een pannenkoekenrestaurant. Eet je liever iets anders zoals bijvoorbeeld een lekkere salade? Die vind je ook op de kaart.

Door de prachtige locatie aan het water en midden in het bos kun je een bezoek aan het theehuis heel goed combineren met een wandeling, een kanotocht of een bezoekje aan het fort van Rhijnauwen.

Dit is echt een ideale plek voor kinderen; er is een leuke kinderhoek en er zijn kleurplaten en kinderstoelen. Buiten is er een super mooie speeltuin die zowel voor kleine kinderen als de wat oudere kinderen leuk is. En speciaal voor de grote dierenvrienden zijn er 2 ezels en 4 geitjes.
 
Er zijn diverse mogelijkheden om hier een pannenkoeken kinderfeestje te houden.

Tip: lees onze blog met tips voor meer leuke pannenkoekenrestaurants in en om Utrecht!

Theehuis Rhijnauwen

Rhijnauwenselaan 16
3981 HH Bunnik
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje