• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Heerlijk eten bij Vroeg!Terug naar het overzicht

Bij Vroeg kun je in het weekend al vanaf 8 uur terecht. Kinderen zijn hier ook echt welkom!
In een mooie boerderij in de prachtige en landelijke omgeving van Bunnik vind je Vroeg. Hier kun je terecht voor ontbijt, lunch, diner of een heerlijke high tea.

Bijzonder is de kinderkaart waar je kunt kiezen uit een aantal gerechten waaronder vis. Uiteraard is er voor de liefhebbers ook een halve kip met verse friet. Ook voor de lunch is er een speciale kinderkaart.

Op zondag zie je hier veel gezinnen voor het ontbijt maar ook op andere dagen en tijden weten gezinnen dit leuke plekje te vinden!

Vers brood
Bij binnenkomst kun je de bakkerij niet missen! Hier wordt dagelijks vers brood gebakken volgens eigen recept. In de winkel kun je het brood de hele dag door krijgen. Met meel en bloem van de molenaar uit de streek.

Klik voor meer info door naar de website van Vroeg via de roze button.

Vroeg

Achterdijk 1
3981 HA Bunnik
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag vanaf 7.00 uur
Zaterdag en zondag vanaf 8.00 uur

Prijs Voor lunch en diner is er een speciale kinderkaart. Bij ontbijt en high-tea ontvangen kinderen 50% korting. Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beleef jouw zomer in Zeist

Beleef jouw zomer in Zeist


Ervaar de schoonheid van de natuur, de ruimte voor cultuur en de gezelligheid van een bruisend winkelcentrum. Allemaal in het groen van de Utrechtse Heuvelrug!

Alle activiteiten in Zeist