Heerlijk eten bij Vroeg!Terug naar het overzicht

Bij Vroeg kun je in het weekend al vanaf 8 uur terecht. Kinderen zijn hier ook echt welkom!
In een mooie boerderij in de prachtige en landelijke omgeving van Bunnik vind je Vroeg. Hier kun je terecht voor ontbijt, lunch, diner of een heerlijke high tea.

Bijzonder is de kinderkaart waar je kunt kiezen uit een aantal gerechten waaronder vis. Uiteraard is er voor de liefhebbers ook een halve kip met verse friet. Ook voor de lunch is er een speciale kinderkaart.

Op zondag zie je hier veel gezinnen voor het ontbijt maar ook op andere dagen en tijden weten gezinnen dit leuke plekje te vinden!

Vers brood
Bij binnenkomst kun je de bakkerij niet missen! Hier wordt dagelijks vers brood gebakken volgens eigen recept. In de winkel kun je het brood de hele dag door krijgen. Met meel en bloem van de molenaar uit de streek.

Klik voor meer info door naar de website van Vroeg via de roze button.

Vroeg

Achterdijk 1
3981 HA Bunnik
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag vanaf 7.00 uur
Zaterdag en zondag vanaf 8.00 uur

Prijs Voor lunch en diner is er een speciale kinderkaart. Bij ontbijt en high-tea ontvangen kinderen 50% korting. Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

13x verrassende streekmusea

13x verrassende streekmusea

Duik met de hele familie in het verleden tijdens een bezoekje aan een van de streekmusea in provincie Utrecht! We hebben een aantal verrassende locaties op een rijtje gezet. Het aanbod is heel gevarieerd; van magische kasteelkamers tot heksen en klederdracht.

Bekijk het aanbod