Bij de FortwachterTerug naar het overzicht

Koffiehuis en buitenplaats op een prachtig groen, verborgen plekje van Nieuwegein
Bij de Fortwachter is geopend! De take-away en picknickweide op Fort Jutphaas zijn sinds kort geopend: van woensdag tot en met zondag van 9.30 tot 18.00 uur. Verder is de Fortwachter hard aan het klussen om dit monumentale gebouw om te toveren tot knus plekje.

Er is een heerlijk picknickterras op het prachtige Fort Jutphaas, waar volop ruimte is voor de natuur en waar je neerstrijkt tussen de talloze vogels, zeldzame vlinders en rondhuppelende konijntjes. Er wordt hier zoveel mogelijk circulair en lokaal gewerkt, zowel in het café als in de tuin er omheen. Op het menu staan o.a. lokale koffie van Nordkapp, gebakjes van de Bijzondere Taartenfabriek en duurzaam fruitijs van NICE.

Kom langs voor een rondje over het fort, om met de kinderen te spelen in de speeltuin om de hoek en voor iets lekkers!

Deze mooie locatie is het allerbeste bereikbaar met de fiets of te voet, door de Unesco-status zijn ze namelijk bij talloze fiets- en wandelroutes aangesloten, waaronder de Hollandse Waterlinieroute (de #3 route van Nederland!). 

Klik voor meer info door naar de site via de roze button.

Bij de Fortwachter

Fort Jutphaas 1 1
3439 JX Nieuwegein
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Gratis meet ‘n greets met schrijvers

Gratis meet ‘n greets met schrijvers

Tijdens de Kinderjury zijn alle kinderen van 6 t/m 12 jaar in Nederland de baas. Lees zoveel mogelijk boeken uit 2023, en stem in april op jouw favoriete boek.

Tip: plan vast zo'n toffe meet ‘n greet in de bieb!

Lees alles over de Kinderjury