De PannenkoekenbakkerTerug naar het overzicht

Met keuze uit 250 pannenkoeken wordt het smullen bij De Pannenkoekenbakker in Buren!

Tussen de stadswallen, grachten en prachtig gerestaureerde panden van Buren stap je terug in de tijd. En een van die oude panden brengt je nu naar de verrassende wereld van pannenkoeken!

Van een lekkere appel of spek pannenkoek tot een boeren pannenkoek of een pannenkoek met gerookte zalm, bij De Pannenkoekenbakker zijn wel 250 verschillende pannenkoeken te krijgen! Je kunt ze afhalen, binnen opeten of buiten opsmullen op het terras.

De Pannenkoekenbakker buren is voor kinderen een groot feest. Ze kunnen binnen spelen in een leuk klim en speelstructuur met een glijbaan, allerlei speelobjecten, een klimnet en voor de allerkleinste een ballenbak. Buiten is een zandbak een wip en een wipkip. Hier is soms zelfs een springkasteel te vinden!

Bij een bezoekje aan de Pannenkoekenbakker kunnen kinderen zich gratis inschrijven voor de kidsclub. Met een eigen pasje kunnen kinderen smulpunten sparen voor toffe items.

Wist je dat je hier ook een kinderfeestje kunt vieren? Naast een lekkere pannenkoek staat er dan een toffe activiteit op de kinderen te wachten. Met keuze uit een verkleed feestje, kindersurvivel, GPS avontuur en meer!

Klik voor meer info over dit pannenkoekenrestaurant op de roze button!

De Pannenkoekenbakker

Buitenhuizenpoort 25
4116 CA Buren
Openingstijden Zie website voor de actuele openingstijden Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

BoekStartdag bij Bibliotheek Utrecht

BoekStartdag bij Bibliotheek Utrecht

Een speciale dag voor de allerjongste bieb-bezoekers. Luisteren naar verhalen en muziek, dansen en zingen. Kom ook, de sap staat klaar.

Baby’s in Utrecht kunnen gratis lid kunnen worden van de bibliotheek!

Bekijk het programma