De PizzabakkersTerug naar het overzicht

Verspreid over Utrecht vind je De Pizzabakkers. Geniet met de kids van overheerlijke Italiaanse pizza's!

De kans is groot dat je wel eens langs De Pizzabakkers bent gelopen of gereden. In Utrecht zitten namelijk vijf vestigingen waar je kunt genieten van overheerlijke Italiaanse pizza's!

Pizza

De ambachtelijke pizza’s worden gebakken in Italiaanse houtovens. Door het complexe deegbereidingsproces is de bodem krokant, dun en vol van smaak. De pizza’s worden belegd met uitsluitend zorgvuldig gekozen, verse ingrediënten. De worsten en hammen komen van familiebedrijven in Italië. Voor bij de pizza: frisse salades. Voor na de pizza: huisgemaakte Italiaanse toetjes.
 
Prosecco
Bubbels worden meestal geassocieerd met luxe, maar in Italië is prosecco een pretentieloos drankje. Hier vind je een frizzante en een spumante op de kaart en ze maken er lekkere cocktails mee zoals scroppino, hugo en Apérol spritz.

Menu
Je vindt hier een heerlijke en uitgebreide kaart. Bij een aantal locaties kun je niet alleen 's avonds genieten van een lekkere pizza maar ook bij de lunch. En echt heel leuk voor de kinderen, een gratis bolletje pizzadeeg om mee te spelen!

Goed om te weten
Geen speciale kindergerechtjes, wel een ruime keuze en natuurlijk de kindvriendelijke pizza Margherita. Er is een pizza van de maand, die kun je op de site bekijken. 

Klik voor meer info over de Pizzabakkers door naar de site via de roze button!


 

De Pizzabakkers Utrecht

Nachtegaalstraat 70
3581 AM Utrecht
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Gratis meet ‘n greets met schrijvers

Gratis meet ‘n greets met schrijvers

Tijdens de Kinderjury zijn alle kinderen van 6 t/m 12 jaar in Nederland de baas. Lees zoveel mogelijk boeken uit 2023, en stem in april op jouw favoriete boek.

Tip: plan vast zo'n toffe meet ‘n greet in de bieb!

Lees alles over de Kinderjury