Fort de GagelTerug naar het overzicht

Wat een aanwinst voor Utrecht is dit kindvriendelijke restaurant aan de rand van het Noorderpark!
Op deze plek aan de noordkant van Utrecht broeit en bloeit er een nieuw leven. De hoogste tijd om dit stukje Utrecht te ontdekken als je het nog niet kent! 

Vier het leven
Fort de Gagel is een perfecte plek om te genieten van een heerlijke lunch, gezellige borrel of uitgebreid diner in het eigentijdse restaurant met open keuken. De voormalige ruimtes zoals de munitiekamers en het bomvrije wachthuis zijn omgetoverd tot unieke vergaderzalen en een sfeervolle feestlocatie. En dat allemaal middenin de natuur met uitzicht op natuurgebied het Noorderpark. Heb je iets te vieren, groot of klein? Kom naar Fort de Gagel en vier het leven!

Kinderen zijn meer dan welkom bij Fort de Gagel. Ze kunnen lekker spelen in de mooie speeltuin of in het Gagelbos. In de vakanties zijn er extra activiteiten voor kinderen, superleuk!

Klik voor meer informatie door naar de site via de roze button.

Fort de Gagel

Gageldijk 167
3566 MJ
Openingstijden Klik via de roze button door naar de site voor de actuele openingstijden Naar de website
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje