HyggeTerug naar het overzicht

Geniet samen bij Hygge. Zowel binnen als buiten is er lekker veel ruimte voor kinderen!
Hygge is echt zo'n restaurantje dat je maar net moet kennen. En als je het eenmaal kent, dan kom je er graag weer een keer terug! Je vindt het op de Goeman Borgesiuslaan in de Utrechtse buurt Lauwerecht. Dat is dichtbij het centrum van de stad.

De planten en frisse kleuren zorgen ervoor dat Hygge een warme en sfeervolle uitstraling heeft. Niet voor niets heeft dit restaurant de Deens naam Hygge (betekent 'gezelligheid') gekregen. Zowel binnen als buiten kun je heerlijk zitten. Op het ruime terras op het zuiden vind je altijd wel een plekje in de zon. Naast het terras is een grasveld waar kinderen lekker kunnen spelen. Ideaal, je kunt zelf lekker relaxen op het terras en kijken naar je spelende kind(eren)!

Is het weer om binnen te zitten? Ook daar is aan de kleintjes gedacht! Er is een kinderhoek met aan de muur een wandspel. Verder zijn er boekjes, kleurtjes en speelgoed. 

Op de kaart vind je overheerlijke taartjes, broodjes, salades en veel meer. Opvallend is het uitgebereide aanbod van fingerfood, zowel voor de borrel als het diner. Er is ook volop keuze voor kids; van een boterham met pindakaas of een tosti tot huisgemaakte frietjes.

Op zoek naar meer info? Klik dan via de roze button door naar de site van Hygge!

Hygge

Goeman Borgesiuslaan 77
3515 CT Utrecht
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Gratis meet ‘n greets met schrijvers

Gratis meet ‘n greets met schrijvers

Tijdens de Kinderjury zijn alle kinderen van 6 t/m 12 jaar in Nederland de baas. Lees zoveel mogelijk boeken uit 2023, en stem in april op jouw favoriete boek.

Tip: plan vast zo'n toffe meet ‘n greet in de bieb!

Lees alles over de Kinderjury