• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Kindvriendelijk restaurantTerug naar het overzicht

Kindvriendelijke restaurants zijn ideaal! Zowel jij als je kinderen kunnen genieten van uit eten gaan.
Wij hebben de leukste kindvriendelijke restaurants voor je op een rijtje gezet! Uit eten gaan met kinderen kan prima als je de goede adresjes weet. Het liefste een restaurant waar kinderen lekker de ruimte hebben. Helemaal fijn als er een speciale kinderhoek of speelruimte is waar de kids zich kunnen vermaken.

Voor kinderen die graag dicht bij hun ouders blijven is het ook heel fijn als er wat kleine spelletjes of boekjes liggen die je mee naar je tafeltje kunt nemen.

En ook niet onbelangrijk, wat staat er op de kaart voor de kleine gasten? Veel kindvriendelijke restaurants hebben een speciale kinderkaart of een kindermenu.

Zin gekregen om met je kroost uit eten te gaan? Klik door naar ons overzicht met de leukste kindvriendelijke restaurants in Utrecht.

Nog een tip: neem zelf wat teken- of knutselspullen mee. Als je kinderen het gezellig hebben geniet je zelf ook het meeste van je etentje!

Leukste kindvriendelijke restaurants


Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beleef jouw zomer in Zeist

Beleef jouw zomer in Zeist


Ervaar de schoonheid van de natuur, de ruimte voor cultuur en de gezelligheid van een bruisend winkelcentrum. Allemaal in het groen van de Utrechtse Heuvelrug!

Alle activiteiten in Zeist