Koetshuis BeerschotenTerug naar het overzicht

Uitrusten met wat lekkers na een wandeling? Midden in het bos vind je Koetshuis Beerschoten!
Het onlangs gerenoveerde Koetshuis Beerschoten is een fantastische plek voor een uitje met het hele gezin. Je vindt het tussen de bosrijke landgoederen Beerschoten, Houdringe en het Panbos. Geniet hier van een hapje en drankje in een sfeervolle omgeving. In het Koetshuis vind je ook het bezoekerscentrum van Utrechts Landschap.

Je bent hier dagelijks welkom voor ontbijt, lunch, stukje taart, borrel of (vroeg) etentje. Op de kaart vind je voornamelijk dagverse, streekgebonden producten. Uiteraard is er ook volop keuze voor kinderen.

Leuk, combineer je bezoek met een boswandeling of fietstocht. Hebben de kids daarna nog meer energie? Dan kunnen ze zich buiten uitleven in de speelnatuur! Ook honden zijn aangelijnd van harte welkom.

Koetshuis Beerschoten is goed bereikbaar. Verder is er veel ruimte om fietsen te stallen en zijn er gratis parkeerplaatsen.

Tip: feestje met de hele familie vieren? Boven zijn er aparte ruimtes voor groepen.

Klik voor meer info over dit kindvriendelijke restaurant in De Bilt door naar de site via de roze button.

Koetshuis Beerschoten

De Holle Bilt 6
3732 HM De Bilt
Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

13x verrassende streekmusea

13x verrassende streekmusea

Duik met de hele familie in het verleden tijdens een bezoekje aan een van de streekmusea in provincie Utrecht! We hebben een aantal verrassende locaties op een rijtje gezet. Het aanbod is heel gevarieerd; van magische kasteelkamers tot heksen en klederdracht.

Bekijk het aanbod