Landhuis in de StadTerug naar het overzicht

Restaurant Landhuis in de Stad: een heerlijk, kindvriendelijk plekje aan de rand van Park Oog in Al.
Landhuis in de Stad is een heerlijk plekje waar je de hele dag terecht kunt voor een kop koffie, een ontbijtje, goede lunch, Utrechts bier of een smakelijk diner. De kaart wisselt regelmatig en ze koken hier graag met (lokale) producten uit het seizoen. Voor de lekkere trek bakken ze hier elke dag smakelijke taarten en koekjes. Smullen!

Kinderen kunnen zich er uitleven met al het speelgoed of samen een spelletje spelen. Ook komt er in het weekend regelmatig een verhalenverteller langs om de kleine gasten van het restaurant te 'betoveren' met een leuk verhaal.

Eten & drinken
Van Amerikaanse pannenkoeken tot pitapizza's en van biologische knakworsten tot tosti's, de keuze is reuze voor kinderen! Wist je dat je hier iedere woensdag een plekje kunt reserveren aan de 'aanschuiftafel'? Kinderen (t/m 12 jaar) genieten dan voor maar € 5,00 van een smakelijk driegangenmenu.

Klik voor meer info door via de roze button!

Landhuis in de Stad

Park Oog in Al 1
3533 HE Utrecht
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje