Mevrouw PeerTerug naar het overzicht

Van seinhuis tot horecazaak: ontdek dit heerlijke plekje met aangelegen speeltuin!
Een aantal jaar geleden opende aan de Weerdsluis de sfeervolle horecazaak Meneer Peer. Een paar jaar later viel zijn oog op een nieuw pand aan de Eykmanlaan: Mevrouw Peer.

Het seinhuis in Utrecht is ooit gebouwd om het treinverkeer in goede banen te leiden, maar bleek eind vorige eeuw niet meer nodig. Het complex werd omgebouwd tot een plekje waar je nu kunt genieten van lekkere drankjes en hapjes.

Mevrouw Peer serveert vers belegde broodjes, huisgemaakte taarten, overheerlijke sappen en uitgebreide borrelplateaus! Het restaurant is dan ook een fijne plek voor ontbijt, lunch en borrel. En ook aan de kinderen is gedacht met een broodje pindakaas, een fruithapje en lekkere limonade op het menu.

Naast Mevrouw Peer ligt Speeltuin de Pan waar kinderen tegen een klein bedrag de schommels, een draaimolen, loopauto’s en klimtoestellen kunnen verkennen. Hoe fijn als je als ouder rustig kunt blijven genieten op het terras!

Klik voor meer info over dit fijne kindvriendelijke plekje aan de Eykmanlaan en Speeltuin de Pan op de roze button!

Mevrouw Peer

Eykmanlaan 1250
3571 KH Utrecht
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

BoekStartdag bij Bibliotheek Utrecht

BoekStartdag bij Bibliotheek Utrecht

Een speciale dag voor de allerjongste bieb-bezoekers. Luisteren naar verhalen en muziek, dansen en zingen. Kom ook, de sap staat klaar.

Baby’s in Utrecht kunnen gratis lid kunnen worden van de bibliotheek!

Bekijk het programma