Natuurlijk genietenTerug naar het overzicht

De Veldkeuken is een heerlijk plekje voor koffie, taartjes & lunch! Met terras en speelplekje voor kids.
De Veldkeuken in Amelisweerd is echt een top plekje om met kids naartoe te gaan. De oude boerderij op Landgoed Amelisweerd is omgetoverd tot een hotspot om lekker koffie te drinken, huisgemaakte taartjes te eten en te lunchen. Binnen kun je erg gezellig zitten en is een klein speelhoekje voor kinderen. Bij mooi weer zit je hier heerlijk op het terras, met uitzicht over de prachtige omgeving. 

Alles wordt hier zelf gemaakt, zelfs het brood! Wij stoppen dan ook altijd even bij de bijbehorende landgoedwinkel om nog wat van dat heerlijke brood  en de huisgemaaktje jam mee te nemen voor thuis. 

Het restaurant ligt op Landgoed Amelisweerd bij Rhijnauwen (Bunnik), een oude buitenplaats en prachtig natuurgebied. Hier wandelen we graag in het bos, langs het water, door de heuveltjes en over de bruggetjes. Door de afwisseling in het gebied is het wandelen er nooit saai. Onderweg stoppen we bij de dieren en de grote speeltuin. Naast De Veldkeuken is er ook een fort, een landhuis, een theehuis, een pannenkoekenrestaurant en een Stay-Okay Hostel. 

Klik voor meer info over De Veldkeuken in Bunnik via de roze button door naar de site.

Restaurant De Veldkeuken

Koningslaan 11
3981HD Bunnik
Openingstijden Alleen 's avonds geopend tijdens de zomermaanden. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

13x verrassende streekmusea

13x verrassende streekmusea

Duik met de hele familie in het verleden tijdens een bezoekje aan een van de streekmusea in provincie Utrecht! We hebben een aantal verrassende locaties op een rijtje gezet. Het aanbod is heel gevarieerd; van magische kasteelkamers tot heksen en klederdracht.

Bekijk het aanbod