Pannenkoeken in ZeistTerug naar het overzicht

In pannenkoekenrestaurant 't Jagershuys kun je lekkere pannenkoeken eten met een cadeautje voor de kids!
Dit gezellige pannenkoekenrestaurant in Zeist ligt mooi aan de rand van het bos. Je kunt hier genieten van allerlei verschillende soorten pannenkoeken. Ook mag je natuurlijk je eigen pannenkoek samenstellen.

Voor de kinderen zijn er ook speciale pannenkoeken. Zo is er voor de stoere jongens een pannenkoek met brandweerhelm en voor de meisje is er een pannenkoek met prinsessen kroon en staf!

Het pannenkoekenrestaurant heeft met mooi weer een prachtig ruim terras waar je met je hele gezin kan zitten. Kinderen kunnen zich ook lekker uitleven in de mooie speeltuin die vlak naast het terras te vinden is. Tip: combineer het pannenkoeken eten met een wandeling in het mooie bos dat ernaast ligt!

Klik voor meer info over een etentje bij dit pannenkoekenrestaurant in Zeist via de roze button door naar de site van 't Jagershuys.

Tip: lees onze blog met tips voor meer leuke pannenkoekenrestaurants in en om Utrecht!


Alakart en Pannenkoeken Restaurant 't Jagershuys

Jagersingel 15
3707 HW Zeist
Openingstijden dinsdag t/m zondag van 12 tot 23:30 uur
maandag gesloten
Prijs Kinderpannenkoek vanaf € 5,35 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje