ZiZoTerug naar het overzicht

Dit kindvriendelijke restaurant in Utrecht is een groene oase in het hartje van de stad.
ZiZo is een modern en aangenaam eetcafé waar je de hele dag door terecht kunt voor een kop koffie met huisgemaakt gebak, lunch of een lekkere maaltijd. 
De gerechten worden vers bereid en de kaart wordt elke drie maanden aangepast, waardoor er zoveel mogelijk (vegetarische) seizoensproducten op de kaart staan.

Speciaal voor kinderen hebben ze een aantal lekkere gerechten op het menu staan. Ga voor de pannenkoeken, de ZiZo (kaas)burger of een portie frietjes. Daarnaast hebben ze een fijne speelhoek, waar jouw kids lekker kunnen rondbanjeren. 

Er werken staan hier veelal mensen met een beperking in de bediening. Onder begeleiding van horecaprofessionals krijgen zij zo de kans om hun talenten te ontwikkelen. 

Wist je dat ZiZo naast een gezellig eetcafé ook een winkel en een atelier heeft? De zelfgemaakte artikelen uit het atelier vind je terug in de winkel, dat is leuk! Als je op zoek bent naar een leuk cadeautje kun je dit dus meteen combineren met een lekker etentje in het restaurant.

Klik voor meer info over dit kindvriendelijke restaurant door via de roze button!

ZiZo

Oudegracht 281-285
3511 PA Utrecht
Openingstijden Dit restaurant is elke dinsdag t/m zaterdag geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

13x verrassende streekmusea

13x verrassende streekmusea

Duik met de hele familie in het verleden tijdens een bezoekje aan een van de streekmusea in provincie Utrecht! We hebben een aantal verrassende locaties op een rijtje gezet. Het aanbod is heel gevarieerd; van magische kasteelkamers tot heksen en klederdracht.

Bekijk het aanbod