Leuke ParkspeurtochtTerug naar het overzicht

zaterdag 27 mei 2023
Bezoek de prachtige tuinen van Kasteel de Haar en leer spelenderwijs meer over het park en het kasteel!
Of je Kasteel de Haar nu bezoekt om het park, de wonderlijke geschiedenis, de tentoonstellingen, de tuinen, de hertjes of om te trouwen, je waant je even in een andere wereld. Achter elke deur, elk detail, elke bloem uit de kleurrijke tuinen, schuilt wel een verhaal. Over andere tijden, andere culturen, andere figuren.

De Haar is het grootste kasteel van Nederland, dat ooit privébezit was van de familie van Zuylen en waar haar nazaten nog steeds jaarlijks verblijven. Ook de internationale jetset uit de vorige eeuw bezocht met regelmaat het kasteel.

Zowel het kasteel als de tuinen zijn een bezoek zeker waard, echt een speciaal familie-uitje!

Wist je dat je ook gezellig kunt picknicken in het park? Neem zelf een mandje mee of koop iets lekkers bij de horeca in het park!

Parkspeurtocht
Houd jij van speuren? Ben je dol op kastelen? En lijkt het je leuk om al spelenderwijs meer te leren over het park en het kasteel? Kom dan speuren met de parkspeurtocht en ontdek de mooiste plekken!

In de tuinen van Kasteel de Haar kan je (samen met je mede-speurder) een spannende speurtocht volgen. Loop langs de mooiste plekjes en ontdek alle leuke weetjes over het kasteel, het park én over de dieren die hier wonen.

Je bent gemiddeld één uur bezig met de speurtocht en komt onder andere langs de rozentuin, het doolhof en het hertenkamp. Leer over het ontstaan en de magie van het park. Tijdens het speuren ga je op zoek naar de antwoorden op verschillende vragen. 

De speurtocht is met name geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en duurt +/- één uur. De speurtocht is te vinden in de app van Kasteel de Haar of verkrijgbaar bij de receptie.

Klik voor meer info over Kasteel de Haar op de roze button!

Check vooraf altijd even de actuele openingstijden.

Kasteel de Haar

Kasteellaan 1
3455 RR Haarzuilens
Openingstijden Klik door naar de site voor de actuele openingstijden. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hoera, Xplore verjaardagsfeest

Hoera, Xplore verjaardagsfeest

Speelwereld Xplore is een jaar open en dat wordt gevierd met het Kidsproof - NMM feest!

Op deze feestelijke middag zijn er extra activiteiten voor avontuurlijke kids en speciale tickets met korting. Vieren jullie het mee?

Meer info en tickets