Nieuw bij Museum SpeelklokTerug naar het overzicht

zaterdag 27 mei 2023
Speel samen met je kinderen de muzikale Escape Game in dit vrolijke museum!
Stap in de wondere wereld van de zelfspelende muziekinstrumenten en laat je verrassen door de vrolijke muziek bij Museum Speelklok! Al doende en al luisterend leer je meer over de eeuwenoude instrumenten: van het kleinste speeldoosje tot de grootste dans- en draaiorgels.

Er zijn heel veel leerzame en vrolijke activiteiten waarin de kinderen centraal staan. Zo heeft Museum Speelklok iedere woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag een kinderrondleiding en neemt orgelaapje Toon de kinderen mee op speurtocht door het museum. 

Onlangs is de Escape Game geopend, Kidsproof heeft 'm getest en vindt het écht een aanrader!

Speelklok Escape Game

Laat je hersens kraken in de Speelklok Escape Game! Schiet samen met je team Bobby en Jip te hulp, die door een tijdmachine per ongelijk terug in de tijd zijn gespoeld. In zes spellen en opdrachten maak je kennis met verschillende muziekmachines uit het museum. Zo komen jullie alles te weten over de instrumenten, hun herkomst en hoe ze werken! Van het grote carillon tot het kleine konijntje in de kool: ze komen allemaal voorbij.

Los alle opdrachten op, laat de tijdmachine werken en eindig bovenaan in het klassement. De game is te spelen door iedereen vanaf 8 jaar en is supertof om als gezin te spelen, maar ook leuk om te boeken voor een kinderfeestje. Doordat de vragen heel afwisselend zijn, is ie geweldig voor alle leeftijden. Let op, reserveer vooraf een plekje!

De Escape Game is de komende paar weken nog inbegrepen bij de entreeprijs, met een Museumkaart kun je dus momenteel gratis de Escape Game spelen.

Tip: reserveer tijdig, dan ben je zeker van een plekje.

Klik voor meer informatie over dit uitje naar een Escaperoom met kinderen door naar de site van Museum Speelklok via de roze button.

Museum Speelklok

Steenweg 6
3511 JP Utrecht
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hoera, Xplore verjaardagsfeest

Hoera, Xplore verjaardagsfeest

Speelwereld Xplore is een jaar open en dat wordt gevierd met het Kidsproof - NMM feest!

Op deze feestelijke middag zijn er extra activiteiten voor avontuurlijke kids en speciale tickets met korting. Vieren jullie het mee?

Meer info en tickets