Kinderactiviteiten in de herfstvakantie 2022
Herfstvakantie

Kinderactiviteiten in de herfstvakantie 2022

Dagje op stap of een uitstapje met de kinderen in de herfstvakantie? In Utrecht zijn er heel veel leuke herfstactiviteiten en uitjes voor kinderen.

Dit zijn onze favoriete leuke dingen om in de herfstvakantie samen te doen:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 91 resultaten
Pagina: 123
totaal 91 resultaten
Pagina: 123

Uit met kinderen in de herfstvakantie in de regio Utrecht

Eropuit in de herfstvakantie met kinderen? Er zijn veel leuke herfstvakantie uitjes in de omgeving van Utrecht, Nieuwegein en Zeist. In onze uitagenda voor gezinnen vind je leuke tips om een dagje weg te gaan in de herfstvakantie in Utrecht, leuke dingen te doen in de herfstvakantie in Utrecht, Leidsche Rijn, Houten, Nieuwegein, Maarssen, Zeist, De Bilt en Woerden en echte herfst uitstapjes.

Wat te doen in herfstvakantie 2022?

Kies een dagje uit in Utrecht in de herstvakantie of denk aan een leuke kinderactiviteit in de herfstvakantie in Utrecht, Leidsche Rijn, Houten, Nieuwegein, Maarssen, Zeist, De Bilt en Woerden. Er zijn veel leuke herfstvakantietips in Utrecht: heerlijke boswandelingen met kinderen, leuke herfstknutsels om zelf te maken, adresjes voor de lekkerste warme chocomelk, kidsproof musea en leuke binnen uitjes voor als het regent in de herfstvakantie!

Leuke herfstactiviteiten met kinderen in de omgeving van Utrecht, Nieuwegein en Zeist

Paddenstoelen zoeken, een kabouterpad lopen, herfstbladeren zoeken, een restaurantje met open haard, broodjes roosteren boven een kampvuur, in je regenlaarzen door de plassen stampen... het hoort allemaal bij de herfst!