Kinderboekenweek-activiteiten in Utrecht
Kinderboekenweek

Kinderboekenweek-activiteiten in Utrecht

Tijdens de Kinderboekenweek 2022 worden er in Utrecht weer veel leuke kinderactiviteiten georganiseerd.

Voorlezen, schrijvers en schrijfsters ontmoeten, knutselactiviteiten en theatervoorstellingen. Extra uitjes tijdens de kinderboekenweek:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 9 resultaten
Pagina: 1
totaal 9 resultaten
Pagina: 1

Kinderboekenweek 2022 in de regio Utrecht

Tijdens de Kinderboekenweek 2022 worden er leuke kinderactiviteiten georganiseerd in de omgeving van Utrecht, Nieuwegein en Zeist. Kom een kijkje nemen tussen de kinderboeken in de boekenwinkel en ontmoet de schrijvers van jullie favoriete kinderboek. In de regio Utrecht zijn ook knutselactiviteiten, theatervoorstellingen, voorleesuurtjes en andere activiteiten in het thema van de Kinderboekenweek.

Het thema van de Kinderboekenweek 2022

Het thema van de Kinderboekenweek 2022 is 'Gi-gag-groen!'. Er zijn heel veel boeken die kinderen helpen een echte natuurheld te worden. Hiermee gaan ze op avontuur en zien ze al het moois van de natuur. Van dierenweetjes in informatieve boeken tot spannende verhalen over buitenavonturen.

Bekijk alle Kinderboekenweek uitjes in de omgeving van Utrecht, Leidsche Rijn, Houten, Nieuwegein, Maarssen, Zeist, De Bilt en Woerden in bibliotheken, theaters, boekenwinkels en meer locaties.