Koningsdag 2024 voor kinderen in en om Utrecht
Koningsdag

Koningsdag 2024 voor kinderen in en om Utrecht

Oranjetompoucen, kleedjesmarkt, vrijmarkt, speelgoed verkopen, koningsdagspelletjes, koningsdagfeest… wij houden ervan!

Dit zijn alle leuke dingen om op Koningsdag in en om Utrecht te doen met je kinderen!

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 11 resultaten
Pagina: 1
totaal 11 resultaten
Pagina: 1

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Utrecht!

De leukste uitstapjes, kidsproof hotspots, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Utrecht: wij hebben ze állemaal voor je verzameld!

Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Utrecht, Nieuwegein en Zeist? Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? De leukste hotspots ontdekken? In onze Uitagenda vind je alle Kidsproof tips. Een handige verzameling van leuke dingen om te doen met kinderen. Dagjes uit, uitstapjes met kinderen, een dagje weg met het gezin. Kindvriendelijke events, kinderactiviteiten, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops. Hier vind je alle uitjes met kinderen die er bij jou in de buurt te doen zijn.


Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Utrecht, Nieuwegein en Zeist

Op Kidsproof Utrecht vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Utrecht, Leidsche Rijn, Houten, Nieuwegein, Maarssen, Zeist, De Bilt en Woerden! Hier vind je alles wat nieuw is in de regio, onze favorietenlijstjes en handige cityguides.

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)