• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Natuuractiviteiten en excursies voor kids in Utrecht
Natuur uitagenda

Natuuractiviteiten en excursies voor kids in Utrecht

Een heerlijke boswandeling, fietsen door de weilanden, genieten van de stadsparken, naar een pluktuin, het kan allemaal in Utrecht. Ook zijn er veel leuke activiteiten én excursies in Utrecht van Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer en IVN.

Filteropties

óf
Wanneer
Leeftijd
Locatie
totaal 88 resultaten
Pagina: 123

Volg Kidsproof Utrecht

Meld je aan voor de nieuwsbrief

totaal 88 resultaten
Pagina: 123

Activiteiten en uitjes in de natuur in de regio Utrecht

Wil je lekker naar buiten met de kinderen? Leuke fietstochtjes en wandelroutes met de kids in het bos of over de hei, struinen door de duinen, genieten tussen de weilanden, uitwaaien aan het strand of een frisse neus halen in de polder? In onze uitagenda vind je alle leuke buitenuitjes voor gezinnen in Utrecht, Leidsche Rijn, Houten, Nieuwegein, Maarssen, Zeist, De Bilt en Woerden.

Tips voor leuke buiten uitstapjes in de omgeving van Utrecht, Nieuwegein en Zeist

In een bezoekerscentrum van een natuurgebied (van Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten of IVN) zijn ook vaak leuke kinderactiviteiten: maak eens een boswandeling met een boswachter, doe een vleermuizen speurtocht, pluis uilenballen uit, rooster broodjes boven een vuurtje, ga op zoek naar vogels, ga op safari (wild spotten!), doe een leuke excursie of help op een natuurwerkdag.

Zelf plukken in de regio Utrecht

Ook leuk: zelf fruit plukken, appels plukken, peren plukken of aardbeien plukken bij een kweker, of bloemen plukken in een pluktuin. Een maisdoolhof is ook een aanrader!