BSO Wijs! Leidsche RijnTerug naar het overzicht

Een buiten-BSO waar je de hele dag lekker buiten bezig bent met plezier en ontdekken!
BSO Wijs Leidsche Rijn is een buitenschoolse opvang in de natuur. Alle jonge avonturiers zijn welkom. Want avontuur, dat vind je hier volop.

Je gaat op survival en leert hoe je een vlot bouwt en vuur maakt. Of je klust samen met de andere kinderen een mooie hut in elkaar. In het Maximapark ga je onder deskundige begeleiding boogschieten, een katapult in elkaar zetten, bloemen plukken, klimmen of een speurtocht doen.

Of fiets naar Castellum Hoge Woerd en ga aan de slag in de moestuin. En natuurlijk mogen sportspellen niet ontbreken bij een van de vele speeltuinen in Leidsche Rijn! En bij mooi weer neem je een frisse duik in de Haarrijnse plas.

Wat als je moe bent? Dan is het buitenzijn juist ook heerlijk. Kijk op een kleed naar de voorbijtrekkende wolken, luister naar de vogels, ga lekker kleuren, kruip op schoot bij de juf, of lees een boekje. Dat kan ook allemaal buiten!

Klik voor meer informatie over deze BSO op de roze button hieronder!

Kijk ook eens op het complete overzicht met buiten BSO's in Utrecht.

BSO Wijs!


Utrecht
Openingstijden BSO Wijs! is open tijdens alle schoolweken en vakanties. Op officiële feestdagen gesloten. Prijs Zie de site. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer bij het NMM

Zomer bij het NMM

Klaar voor actie? In de zomer zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum.

Wie is het snelste op de stormbaan? Rijd zelf in een mini-jeep en meer!

Bekijk het aanbod