Klaar voor de brugklas?Terug naar het overzicht

Leer hoe je je kan voorbereiden op de stap naar de middelbare school bij 'Hier Ben Ik Trainingen'.
Kleine kindjes worden snel groot, dat weet iedere ouder. Voor je het weet zit jouw zoon of dochter dan ook in groep 8. De overgang van grote zoon of dochter naar kleine brugpieper is voor iedereen best spannend. Hoe kun je je als kind het beste voorbereiden op deze grote stap?

Bij 'Hier Ben Ik Trainingen’ kun je de brugklastraining ‘Plezier op school’ volgen. Deze training wordt al een aantal jaren met veel succes gegeven.
 
De overgang van de basisschool naar de middelbare school is voor kinderen een ingrijpende verandering. Een goede start is zo belangrijk! In één keer goed beginnen op je nieuwe school. Als kinderen zelfverzekerd aan de brugklas beginnen, wordt het ook een mooie tijd. Vriendjes maken gaat dan makkelijker. Er zijn minder spanningen en er is energie om met de nieuwe vakken en het huiswerk om te gaan.
 
Door middel van praktische oefeningen worden sociale vaardigheden geoefend en wordt geleerd hoe met spanning en gevoelens om te gaan. Door positieve ervaringen met leeftijdgenoten wordt het zelfvertrouwen vergroot.
 
Wil je je aanmelden of eerst meer info over de brugklastrainingen? Klik dan op de roze button!

Hier Ben Ik Trainingen

Emmaweg 12
3603 AM Maarssen
Openingstijden Tweedaagse training op donderdag 28 en vrijdag 29 augustus, van 's ochtends 9 uur tot 's middags 16.30 uur. Dit is in de laatste week van de zomervakantie.  Prijs Kosten training per kind: € 180,- Kosten kennismakingsgesprek per kind: € 40,- Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer bij het NMM

Zomer bij het NMM

Klaar voor actie? In de zomer zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum.

Wie is het snelste op de stormbaan? Rijd zelf in een mini-jeep en meer!

Bekijk het aanbod