Kinderfeestjes voor meisjes van 5 tot 6 jaar in Utrecht

5 januari 2020
Zoek je een kinderfeestje voor meisjes van 5 tot 6 jaar in of om Utrecht? Er is zoveel leuks te doen met kinderverjaardagen. Wij zetten de leukste feestjes voor meisjes in omgeving Utrecht voor je op een rijtje!
Meisjes van 5 tot 6 jaar leven volop toe naar hun kinderfeestje!
In Utrecht zijn er genoeg leuke adresjes voor kinderfeestjes te vinden. Maar welk feestje kies je voor een jarig meisje van 5 of 6 jaar?

De meeste meisjes zijn gek op dieren. En helemaal als ze klein en schattig zijn! Dus met een feestje bij Geertjes Hoeve in Haarzuilens doe je meiden van 5 à 6 jaar zeker een plezier! Er is vanalles te doen: zelf kaas maken, een speurtocht doen, smullen van een gezellige boeren high-tea. Maar de hits voor meisjes van deze leeftijd zijn vast de jonge geitjes flesjes geven, koekjes bakken en een ponyritje maken! 

kinderfeestje feestje meisjes 5 6 jaar utrecht

Meisjes zijn vaak gek op paarden, een paardenfeestje bij Stal van Brenk is dan ook vast een groot succes! Heerlijk pony's poetsen en natuurlijk paardrijden. Een echte paardenmiddag: daar maak je het jarige paardenmeisje dolblij mee!

Met sportieve meiden kun je heerlijk gaan apenkooien met Sport is Plezier. Deze feestjes worden op verschillende plekken in en om Utrecht gehouden dus overleg even over de mogelijkheden. Wat doe je met het feestje? Leuke sporten/spelletjes in de apenkooi arena, met vrolijke muziek, een digitale groepsfoto en een sportdiploma voor alle kinderen. Je kunt er ook een leuk thema aan hangen, ze denken met je mee. 

Is de jarige een knutselkoningin? Kinderen vanaf 6 jaar kunnen voor hun feestje naar Annemiek en dochters. Je kunt in overleg vanalles maken. En schminken kan Annemiek ook fantastisch. Echt een feest voor meiden, op die leeftijd doen ze vaak niets liever dan knutselen!

kinderfeestje feestje meisjes 5 6 jaar utrecht

Creatieve meiden vanaf 6 jaar kunnen ook hun hart ophalen tijdens een kinderfeestje bij De Vrijstaat! Je kunt met je kinderfeestje hier een echte animatiefilm maken! Zo leuk. De jarige is de regisseur! De gemaakte films krijg je na afloop toegestuurd, een leuke herinnering voor later. Voor een kookfeestje draaien ze hier ook hun hand niet om trouwens.

Of vraag Aldo's poppentheater op je kinderfeestje! Je maakt eerst mooie handpoppen. Daarna leer je hoe je met de poppen kunt spelen. En als de kids volleerde poppenspelers zijn dan verzorgen ze een mooie voorstelling.

Een mooie voorstelling geef je ook na je kinderfeestje bij Circus Tadaa! Alle kinderen proberen allerlei circustechnieken uit zoals eenwielfietsen, ballopen, jongleren, koorddansen enz. Halverwege krijgen ze nog een leuke gezamelijke workshop goochelen of acrobatiek. En aan het eind van het feest, als de ouders de kinderen op komen halen, treden de kinderen zelf op voor hun eigen hooggeëerd publiek. Een feest om nooit te vergeten!

kinderfeestje feestje meisjes 5 6 jaar utrecht

En na je dansfeestje (ook al zo leuk voor meisjes!) bij De Dansformule geef je ook een optreden. De kinderen leren tijdens de workshop een choreografie aan, afgewisseld met spelletjes. Het laatste kwartier zijn alle ouders ook welkom zodat de kinderen aan het einde van het feestje ook daadwerkelijk een optreden hebben en kunnen laten zien wat ze geleerd hebben! Extra leuk: de kinderen krijgen aan het eind een echt dansdiploma. Echt leuk voor een meidenfeestje!

Als je dochter van koken houdt, kun je ook een kookfeestje geven bij Kookstudio het Vossenhol, tussen Utrecht en Bunnik! De meiden duiken heerlijk de keuken in en maken je alle hapjes of gangen zelf. Kinderen van 5 à 6 jaar kunnen onder begeleiding al prima vanalles maken in de keuken. Aan het einde van het feestje eten ze aan een mooi gedekte tafel en dan gaan de kids met een volle buik weer terug naar huis.

Er zijn zo ontzettend veel leuke kinderfeestjes voor meisjes (én jongens!) in en om Utrecht dus kijk zeker nog eens verder bij alle kinderfeestjes in ons overzicht! Een hele fijne verjaardag gewenst!