De allerleukste kinderfeestjes in Nieuwegein!

8 september 2020
Een kinderfeestje in Nieuwegein vieren? Volop keuze uit gezellige, stoere, creatieve en actieve verjaardagsfeestjes bij jou in de buurt! Niet alleen in Nieuwegein, maar ook in Houten is het aanbod enorm. We hebben de allerleukste partijtjes op een rijtje gezet, nu alleen nog kiezen.. Fijne verjaardag!
De leukste kinderfeestjes in Nieuwegein!

De allerleukste kinderfeestjes in Nieuwegein

De leukste verjaardagsfeestjes in Nieuwegein op een rijtje. Op een locatie of bij je thuis, er zijn veel mogelijkheden voor een onvergetelijke verjaardag!

Een feestje in de natuur!
Voor een enorme keuze aan buitenfeestjes moet je bij het Natuurkwartier zijn! Ben jij benieuwd wat er allemaal in het water leeft? Vier je verjaardag dan met een watersafari. Of ben jij helemaal niet bang 's avonds? Vier dan jouw natuurfeestje in de nacht. Ga op pad met een zaklantaarn en ontdekken maar. Er zijn verzorgde feestjes en 'doe-het-zelf-feestjes'! 

Skiën met je feestje
Ben jij niet jarig in de winter, maar wil je wel graag de piste op? Dat kan! Bij Skipiste Nieuwegein kun je bijna het hele jaar kiezen voor een feestje op de latten. Krijg 50 minuten ski- of snowboardles en sluit af met een lekker frietje, een snack en een drankje. Ook leuk! Vanaf maart t/m september kun je hier ook tuben met je kinderfeestje!Zwemfeestje
Zin in een feestje in het water? Zwembad Merwestein in Nieuwegein is dan een ideale plek voor een paar frisse duiken. Kies voor een themafeestje, een duikfeestje of zelfs een discofeestje: bij Merwestein kan het allemaal! Compleet verzorgd van A tot Z, met eten en drinken inbegrepen. Heb je speciale wensen voor jouw verjaardag? Bestel je feestje op maat!

Feestje Bodyboarden

Tijdens een kinderfeestje bij Down Under houd jij het in elk geval niet droog. Ga liggen op je board en glijd het water op. Probeer zo lang mogelijk op de golf te zweven of oefen coole tricks! Je kunt er ook voor kiezen om te disco bodyboarden. Met speciale lichteffecten en de nieuwste hits, super spectaculair! Bij Down Under kun je ook kiezen voor: waterskiën, bubblevoetbal, kneeboarden en meer kidsparty's!

Kinderfeestjes nieuwegein

Superleukefeestjes
Het maakt niet uit waar je woont, deze feestjes zijn voor iedereen superleuk! Met de speciale thema- en knutselpakketten vier jij jouw feestjes helemaal in stijl bij je thuis. De Feestpakketten van Superleukefeestjes zijn ideaal! Ze bevatten uitnodigingen, een knutselactiviteit en natuurlijk leuke spelletjes. Of ga voor een knutselpakket en organiseer een echte workshop in huis. Wat zullen de kids trots zijn als ze na het feestje de mooie knutsel mee naar huis mogen nemen!

Bumperball feestje

Weliswaar niet echt in Nieuwegein, maar wel heel dichtbij en superleuk! Tijdens een Bumperball feestje bij Kids Lodge is er aan gelach geen gebrek. Trek de enorme opgeblazen ballen maar aan en laat de voetbalwedstrijd beginnen. Bump elkaar omver en scoor! Hier ook te vieren: jouw beauty-, bioscoop-, of discoparty. Wat een feest!

Kinderfeestjes nieuwegein

Plezier en Spel
Bij Plezier en Spel weten ze hoe je een leuk en actief kinderfeestje organiseert. Lekker een uur of een middag actief bezig zijn in een gymzaal of andere locatie bij jou in de buurt. De gymzaal regelen ze voor je en je wordt begeleid door ervaren instructeurs. Je kunt kiezen uit bubbelbal, Archery Attack, lasergamen of nerf game. Superleuk en lekker dichtbij!

Graffiti kinderfeestje
Ook dit creatieve kinderfeestje kan op een locatie die jou goed uitkomt. De workshops van Graffitifun-Utrecht worden gegeven door een professionele graffiti artiest, bij je thuis of op locatie! Tijdens een graffiti feestje mag je zelf aan de slag met spuitbussen. Je kunt ervoor kiezen om samen 1 graffiti verjaardagsschilderij te maken of dat ieder kind zijn eigen schilderij maakt. Natuurlijk mag je kunstwerk ook mee naar huis!

Ben je op zoek naar nog meer kinderfeestjes en ben je benieuwd wat er buiten Nieuwegein allemaal te doen is? Bekijk dan ons overzicht met alle kinderfeestjes in Utrecht!