Moederdag - Pssst, moeders ogen dicht!

1 april 2021
Het is weer bijna Moederdag. Op zoek naar creatieve en originele tips om lekker te knutselen? Met deze leuke ideetjes zet je de moeders deze dag eens flink in het zonnetje. Fijne Moederdag vast!

Leuke creatieve en originele knutseltips voor Moederdag

Wij hebben leuke tips op een rijtje gezet om je moeder goed te verwennen op zondag 10 mei met bijvoorbeeld een zelfgemaakte knutsel. Laat je ons weten wat je gemaakt hebt? We zijn dol op foto's! Mailadres: utrecht@kidsproof.nl

Een lekker ontbijtje
Een leuk begin van moederdag. Naast een lekker kopje thee zal je moeder vast heel blij worden van deze hartjesboterhammen met jam!


Hartjes om van te smullen
Is jouw moeder dol op lekkere baksels? Kruip dan gezellig de keuken in en bak heerlijke koekjes of een onweerstaanbare chocoladetaart! Dat wordt smullen!


Lieve voetjes
Simpel maar zo lief! Schrijf een leuk tekstje onder je voeten. Voetjes onder het dekbed, mama oogjes dicht en dan, tadaaa!


Persoonlijke vaas
Een leuke knutseltip is deze mooie vaas. Verf een jampotje met schoolbordverf, laat het even drogen, schrijf er iets liefs op et voila!


Maak zelf een fotolijstje
Houd jij van knutselen met papier? Dan heb je dit mooie lijstje zo gemaakt. Scheur vrolijk gekleurd papier (niet te dik papier, crepepapier of vliegerpapier is ideaal) in kleine stukjes. Maak van die stukjes een propje en plak ze op een vrolijk en stevig blaadje. En hoppa, je lijstje is klaar!


Stoepkrijt in een lijstje
Dit ideetje vraagt iets meer voorbereiding maar dat is het zeker waard! Zoek een plekje waar je lekker kunt stoepkrijten, ga liggen als een echte I, maak een foto en stop deze in een mooi lijstje. Zo kan je moeder nooit meer vergeten hoeveel je van haar houdt!


Hart van strijkkralen
Maak een mooi hartje van strijkkralen. Hier heb je wel een vorm van een hartje voor nodig, die zijn overal volop te koop. Je kunt hier natuurlijk perfect de lievelingskleuren van je moeder voor gebruiken! Bijvoorbeeld leuk voor aan de sleutelbos van je moeder.

With love...

Hele fijne moederdag!