Zo kies je de beste slee

4 maart 2020
Sneeuw?! Koop dan snel een slee voordat je te laat bent! Of heb jij al een slee klaar staan voor als de sneeuw blijft liggen? En hoe kies je nu de juiste slee? Wij hebben het speurwerk vast voor je gedaan op Bol.com en dit zijn onze tips:
De beste slee voor kinderen

Nog snel een slee kopen; het gaat sneeuwen!

Yes, sneeuw! Heerlijk, winterpret met kinderen is superleuk. Wij zijn dol op sleeën door het park of roetsjen van een heuveltje. Heb je nog geen slee? Koop er snel een, dan heb je 'm op tijd in huis! En dan duimen dat er echt een lekker pak gaat vallen..!

De ideale wandelslee

Voor kleine kinderen is een houten slee met rugleuning ideaal. Als je lekker wilt gaan wandelen met ze, hebben ze support bij het zitten. Zo’n klassieke slee is ook het handigst als je met meer dan één kind op pad gaat, zo kan ook het kind dat achterop zit, zich goed vasthouden. Deze mooie houten editie ziet er cool uit en is ook nog eens opklapbaar.


Deze baby- en peuterslee is ook echt een wandelslee en is met de trappelzak geschikt voor kinderen tot 3 jaar. Met zowel een duwbeugel als trekband heb je ook nog eens keuze tijdens het wandelen. Leuk om bij een dik pak sneeuw in een natuurgebied mee te wandelen!Wil je wandelen, maar óók van een heuveltje af kunnen sleeën? Dan is een lage slee meer geschikt. Op deze kunststof kuipslee kun je alleen of samen zitten en krijg je bovendien een beetje rugsupport. Aan de zijkant zitten handige hendeltjes waarmee je een beetje kunt afremmen als het te hard gaat.Zo snel mogelijk de heuvel af

De pannenkoekslee is goedkoop, makkelijk mee te nemen en leuk om van heuveltjes af te glijden. Let erop dat het heuveltje niet te vlak is, dan kom je echt niet vooruit. Bovendien moet je kind wel een beetje de techniek beheersen: hendel omhoog trekken, achterover leunen en voeten in de lucht houden! Deze pipo-versie is een leuke instapvariant.

 

De sleeschotel is ideaal voor iets oudere kinderen die zelf sturing kunnen geven en graag zo hard mogelijk een heuvel af willen glijden. Betaalbaar, lichtgewicht en makkelijk mee te nemen.Voor de echte sneeuwfans is er deze coole combi tussen een slee en snowboard: je kunt hierop zittend de heuvel af gaan, maar ook staand, zodat je een klein beetje aan het wintersportgevoel kunt proeven!In de blog met leuke sleeplekken in Utrecht vind je allemaal mooie heuvels om met je slee vanaf te roetsjen. Veel sneeuwpret samen met je kinderen!


PS: Deze blog bevat affiliate links. Deze blog is niet in opdracht geschreven, alle tips in de blog zijn onze eigen favorieten.