De fijnste terrasjes met kinderen in Utrecht!

31 mei 2019
Joepie! De zon schijnt! Tijd om lekker een terrasje te pakken en te genieten van een heerlijk drankje en het mooie weer. Samen met de kinderen neerstrijken op het terras is natuurlijk nog gezelliger! Bijvoorbeeld op één van onderstaande superleuke (én hartstikke kindvriendelijke!) terrassen in en om Utrecht:
Fijne terrasjes met kinderen
Fort aan de Klop
Samen een drankje gaan doen bij een echt fort, dat is natuurlijk reuze stoer! Fort aan de Klop heeft een fijn terras waar het heerlijk toeven is met mooi weer. En er is speelruimte genoeg: op het grote grasveld mét speeltoestel zullen de kids zichzelf opperbest vermaken!

kindvriendelijk terras utrecht kinderen

De Rechtbank
Op het prachtige, eeuwenoude plein van De Rechtbank kun je onder de platanen heerlijk van een drankje genieten. Veilig voor kinderen is het er zeker, want er zit een mooi antiek hekwerk om het terras heen. Ook is er buitenspeelgoed aanwezig zodat de kids zich geen moment zullen vervelen. Genieten maar!

Loft 88
Loft 88 is een super fijn plekje net buiten de stad. Er hangt een relaxte, ongedwongen sfeer. Neerstrijken op het grote terras is hier een waar genot! De kinderen kunnen hier heerlijk buiten spelen, en er worden regelmatig leuke activiteiten voor hen georganiseerd. Een echte aanrader!

kindvriendelijk terras utrecht kinderen

Anafora
Ook Anafora mag natuurlijk niet in dit lijstje ontbreken. Dit prachtige parkrestaurant vind je middenin het groene Maximapark. Direct naast dit kindvriendelijke terras bevindt zich de Bosspeeltuin, misschien wel de allerstoerste speeltuin van heel Utrecht! Terwijl jij op het terras geniet van je drankje kunnen de kinderen eindeloos klauteren, klimmen en glijden!

Down Under
Nog zo'n toffe plek is Down Under in Nieuwegein! Vanaf het terras heb je hier een waanzinnig uitzicht over de Laagravense Plas. Je raakt er spontaan van in vakantiesfeer! Kinderen zijn hier meer dan welkom. Tip: direct naast het restaurant vind je de wavesurfer. Hier kun je overdekt bodyboarden! Hoe gaaf is dat? Vergeet niet deze activiteit vooraf te reserveren.

kindvriendelijk terras utrecht kinderen

Theehuis Rhijnauwen
Ook een echte aanrader is het prachtige terras van Theehuis Rhijnauwen. Je zit hier prinsheerlijk te nippen aan je drankje aan het water en in het bos. Super mooi! Naast het terras ligt een leuke speeltuin, dus ook de kinderen zullen zich prima vermaken hier.

Buurten
Bij zowel Buurten als Buurten in de Fabriek zijn kinderen reuze welkom! Bij beide toffe restaurants vind je een heerlijk ruim terras waar meer dan voldoende ruimte is voor de kinderen om fijn te spelen. Dus waar wacht je nog op? Hup, het terras op!

kindvriendelijk terras utrecht kinderen

Dengh
Jong en oud kunnen op en top genieten op het terras van Dengh! Dit restaurant vind je op een prachtig tijdloos plekje vlakbij het Maximapark in Utrecht. Echt een topplekje om een terrasje te pakken samen met het hele gezin. Naast het terras bevindt zich een leuke speeltuin. Perfect!

kindvriendelijk terras utrecht kinderen

Bistro Belle
Op een fantastische historische locatie in Oud-Zuilen kun je heerlijk genieten op het terras van Bistro Belle. Ongedwongen sfeer, goede kwaliteit en gezelligheid: dat is waar Belle voor staat. Voor kinderen is een speelruimte aanwezig en worden er regelmatig extra activiteiten georganiseerd. Zo leuk!

De Moestuin
Pak ook eens samen met de kids een terrasje bij De Moestuin. Naast de prachtige tuin vind je hier een antieke druivenkas, kruidentuin, bijenstal en een grote kweekkas. Voor kinderen is er een speeltuin en dierenweide, waar natuurlijk alle diertjes geaaid mogen worden. Heerlijk! Wat wil je nog meer?

LE:EN
Een groot en zonnig terras, een lekker drankje in je hand en de kids die heerlijk spelen in een aparte speelhoek met schommel en glijbaan; wat kan een mens nog meer te wensen hebben? Bij het hippe restaurant LE:EN komen al deze wensen uit. Zeker de moeite waard om hier eens samen een terrasje te gaan pakken!

Veel plezier gewenst op het zonnige terras (en: vergeet niet jezelf en de kids goed in te smeren)!