TOP 10 stoere kinderfeestjes in en om Utrecht

22 januari 2021
Op zoek naar een stoer of actief feestje? Check dan deze blog met superrr-stoere kinderfeestjes voor coole jongens en meiden! Actieve kinderfeestjes, sportfeestjes, avontuurlijke verjaardagsfeestjes en meer. De meeste kun je het hele jaar door plannen. Tip: Reserveer je feestje tijdig!
Stoere kinderfeestjes voor coole jongens en meiden in Utrecht!

Top 10 stoere kinderfeestjes in en om Utrecht


Veel kinderen houden van stoere en actieve kinderfeestjes. Check onze favoriete adresjes voor stoere verjaardagsfeestjes voor jongens en meiden en jouw kind krijgt vast een top kinderfeest!

Supervet virtual reality feestje bij VR Kinderfeestjes!
Gloednieuw actiefeestje 'Cops vs Robbers'; lasergamen maar dan in 3D. Zo cool! Geheel wireless in je eigen VR Arena. Naast Cops vs Robbers zijn er nog veel meer spellen mogelijk, er zijn te gekke games voor alle kinderen vanaf 7 a 8 jaar!

Skipiste Nieuwegein
Je kunt bijna het hele jaar door hele gave skifeestjes en snowboardfeestjes geven bij Skipiste Nieuwegein. Oók als je nog geen ervaring hebt! Vijftig minuten ski- of snowboardles, inclusief huur materiaal, aansluitend een frietje met een snack en een drankje. Supercool, toch?


  
Bossaball, supercool! (Tijdelijk niet beschikbaar)
Durf jij een nieuwe sport te doen? Ga dan met je feestje Bossaball spelen bij The Sport Box! Bossaball is voetbal en volleybal gecombineerd met vette moves. Je speelt het op een groot opblaasbaar speelveld met trampolines. Dat wordt een feest om nooit meer te vergeten!

De muur op! 
Alle klauteraars opgelet; bij Boulderhal Zuidhaven of Energiehaven kun je terecht voor een origineel en stoer feestje. Boulderen is klimmen zonder touwen. Klinkt zo wel heel spannend, of niet? Valt mee want je gaat niet zo hoog en er liggen dikke matten. Vallen (en vooral goed vallen) is een belangrijk onderdeel van het boulderen. Dat leer je dan ook meteen! En natuurlijk zijn er ervaren instructeurs aanwezig.

Stoere actieve kinderfeestjes Utrecht

Schiet jij raak?
Plezier en Spel organiseert superstoere feestjes! Daag je vriendjes uit voor een potje archery attack, een combinatie van paintball, trefbal en boogschieten. Als je geraakt wordt, doet het gelukkig geen pijn. Ook leuk, ga lasergamen of kies voor de nerfgame challenge!

Een stoer kickboks feestje
Ben je op zoek naar een stoer feestje en echt een keer iets anders? Een gave activiteit met een dosis sportiviteit, interactiviteit, plezier én waar de kinderen hun energie in kwijt kunnen? Dan is een kickboks kinderfeestje bij KICKTHIS een goede keuze!
 
Op expeditie in de natuur
NME Houten organiseert te gekke natuurfeestjes! Ontdek de natuur en ga op zoek naar dierensporen, maak een natuurschilderijtje of je eigen pijl en boog. Ook leuk, ga hutten bouwen en rooster eten boven je kampvuur. Bekijk alle mogelijkheden!

Allerstoere kinderfeestjes omgeving Utrecht


Stoere kinderfeestjes bij Neoliet 6+
Nieuw! Speleo. Zoek je een écht avontuurlijk feestje? Kies dan voor Speleo bij Klimcentrum Neoliet Utrecht. Kruip in het donker door de spannende avonturentunnel met hindernissen, ballenbak en meer avontuur. Extra leuk: combineer het met klimmen of boulderen!

Feestjes bij Down Under
Dé combinatie van voetbal en golf/midgetgolf heet voetgolf! Trap de voetbal in zo weinig mogelijk pogingen naar de hole en houd de scores bij. Of kom je liever (disco) bodyboarden? Blijf zo lang mogelijk op de golf zweven of oefen coole tricks!
En wat er nog meer bij een feestje komt kijken...

 
Hoe overleef je als ouders een kinderfeestje?
Je bent maar 1x per jaar jarig en dat mag iedereen weten! Maar hoe zorg je ervoor dat je als ouders ook een leuk feestje hebt? Lees onze (survival)tips!
 
Coole traktatietips!
Bij een verjaardag hoort natuurlijk ook een traktatie. Kinderen worden zó blij als ze mogen trakteren. Maar wat ga je deze keer verzinnen. Met deze coole traktaties helpen we je een handje!

kinderfeestjes-tips-ouders