• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

De leukste tweedehands kledingbeurzen voor kinderen in en om Utrecht

28 maart 2024
Wist jij dat er in en om Utrecht (ook Leidsche Rijn, Zeist en Bunnik) veel leuke tweedehands kledingbeurzen voor kinderen zijn? In het voorjaar en najaar is er een hoop moois te scoren voor een prikkie! Wij zetten de leukste markten voor tweedehands kinderkleding en vaak ook speelgoed op een rijtje.
Er zijn volop leuke tweedehands kledingbeurzen voor kinderen in de regio Utrecht!

De leukste tweedehands kledingbeurzen en kledingmarkten voor kinderen | regio Utrecht


2023 - Op tweedehands kledingbeurzen kun je vaak de mooiste kinderkleding kopen voor weinig geld. Voor je het weet groeien de kinderen alweer uit hun kleren en hebben ze die leuke regenjas maar één keer gedragen, of passen die leuke zomerse sandaaltjes helemaal niet meer nu eindelijk de zon schijnt. Ouders herkennen deze problemen allemaal! En dat betekent dat je op tweedehands kledingmarkten heel goed terecht kunt voor amper gedragen kinderkleding. Speelgoed is natuurlijk ook lekker courant en daarom wordt ook dat vaak aangeboden op deze markten.

Wil jij op jacht naar mooie spullen voor weinig of wil je juist zelf je spullen verkopen? Houd dan zeker deze tweedehands markten in en om Utrecht in de gaten! De markten worden meestal in het voorjaar rond maart/april gehouden en in het najaar rond september/oktober.

Jippiebeurs in Zeist
De Jippiebeurs vindt 2x per jaar plaats in de Boskapel in Zeist. Op deze mooie locatie kun je de mooiste kinderkleding scoren! In maart is er de voorjaars- en zomerbeurs, in september de najaars- en winterbeurs. 
De eerstvolgende editie is op 9 maart 2024.Kinderkleding- en speelgoedbeurs in Bunnik
Stichting Speel-o-theek Wobbel organiseert 2 keer per jaar een Kinderkleding- en speelgoedbeurs in Bunnik. Tijdens zo’n beurs zijn ongeveer 60 vrijwilligers actief, brengen ongeveer 150 mensen hun te verkopen artikelen in en worden ongeveer 3500 artikelen verkocht. Van de opbrengst komt 25% ten goede aan Speel-o-theek Wobbel.
De eerstvolgende editie is op 9 maart 2024.

Kinderkleding- en speelgoedbeurs Zeist
In wijkcentrum De Koppeling wordt 2x per jaar de Kinderkleding- en speelgoedbeurs Zeist gehouden. De markt wordt meestal op de 3e zaterdag in maart en de 3e zaterdag in september gehouden. 
De eerstvolgende editie is op 16 maart 2024.


De Bombardon
Tweemaal per jaar is er een kinderkleding- en speelgoedbeurs bij crèche De Bombardon in Utrecht. Kopers en verkopers dragen ieder 15% bij aan een goed doel dat wisselt per editie. 
De voorjaarsbeurs vindt plaats op 13 april 2024.

Biltse Kinderkledingmarkt
Op de Biltse Kinderkledingmarkt kun je fantastisch slagen voor kleding of speelgoed voor kleine prijsjes. Kom naar deze kledingbeurs bij De Hooierij voor superleuke tweedehands speelgoed en kleding! 2x per jaar.
De eerstvolgende editie is op 6 april 2024.

Kinderkledingbeurs Maarn
Ook wordt er twee keer per jaar in Maarn een kinderkledingbeurs georganiseerd, één van de grootste van de Utrechtse Heuvelrug. Tijdens de Kinderkledingbeurs Maarn bieden deelnemers tweedehands kleding, schoenen en speelgoed aan. Een deel van de beursopbrengst komt ten goede aan een goed doel.
De eerstvolgende editie is op 6 april 2024.

Kinderkledingbeurs Vleuten
In het voorjaar vindt de lente en zomer, kinder en tiener kledingbeurs Vleuten plaats. Je vindt hier lente- en zomerkleding vanaf maat 92 t/m maat 176, sportschoenen, sportkleding, speelgoed (geen babyspeelgoed), spelletjes en boeken.
De eerstvolgende editie is op 23 maart 2024.


Kledingbeurs De Schalm De Meern
Op zoek naar een nieuw paar schoenen, verkleedkleren of speelgoed? Neem dan een grote bigshopper mee en ga helemaal los op Kledingbeurs De Schalm De Meern! Het laatste half uur mogen ook kinderen onder de 10 jaar naar binnen (maar zonder buggy!)
De eerstvolgende editie is op zaterdag 16 maart 2024.

Kledingbeurs Wittevrouwen
Tijdens de Kledingbeurs Wittevrouwen wordt er kleding verkocht voor jong en oud! Je kunt er terecht voor baby-, kinder- en volwassenkleding. Ook is er een aanbod van sport- en regenkleding, verkleedkleren, laarzen, schoenen, tassen en accessoires. Van alles dus!
De eerstvolgende editie is op zaterdag 13 april 2024.


Kinderkledingbeurs Leidsche Rijn
Ook zo'n fijne kledingmarkt. Particulieren verkopen bij de Kinderkledingbeurs Leidsche Rijn hun gebruikte, maar nog goed bruikbare kleding en speelgoed. Kom kijken of er iets voor jou bij zit! 2x per jaar.
De eerstvolgende editie is nog niet bekend

Kinderkledingbeurs Lunetten
Ook tijdens de Kinderkledingbeurs Lunetten koop je de leukste kleding voor jong en oud! Je kunt er vanaf 10.00 uur terecht. Handig! De entree is gratis en je kunt gratis parkeren achter de Musketon.
De eerstvolgende editie is op zaterdag 30 maart 2024.

tweedehands kledingmarkt kledingbeurs kinderen kinderkleding speelgoed

Kinderkleding- en speelgoedbeurs Maarssen
Wil jij graag een gezellig middagje shoppen en de kledingkast aanvullen met allemaal nieuwe items? Dat komt dan goed uit! Stichting Fun in Maarssen organiseert namelijk een kinderkledingbeurs in Sporthal Safari. Struin over de markt en scoor toffe tweedehands kinderkleding of huur zelf een kraampje.
De eerstvolgende editie is nog niet bekend.


Kinder- & tienerkledingbeurs Hoograven
Twee keer per jaar vindt er een grote tweedehands beurs voor zomer- of winterkleding in Hoograven
plaats. Je kunt hier terecht voor kleding in de baby- en kindermaten 50-176 en in tienermaten. Er zijn ook schoenen, sportkleding, positiekleding en babyartikelen. Alle kleding wordt nagekeken en hangt op maat. Het aanbod is enorm, er is voor elk wat wils.
De eerstvolgende editie is nog niet bekend.


Op deze markten kun je echt prima tweedehands kleding en speelgoed kopen of je eigen overtollige kinderspullen verkopen. Ideaal, zulke adresjes! Houd de agenda's in de gaten. Bekijk ook de andere tips en kinderuitjes in Utrecht in onze uitagenda