Speeltuin BlikkenburgTerug naar vorige pagina

  • Speeltuin Blikkenburg
  • Speeltuin Blikkenburg
Filosofenlaantje 9,3703 DZ Zeist
Speeltuin Blikkenburg in Zeist is een topper onder de speeltuinen - mét loungeterras!
Speeltuin Blikkenburg ligt op een prachtig plekje. Vanaf het mooie Slot Zeist loop je via het groene Filosofenlaantje zo naar Blik & Burgers, zoals het restaurant naast de speeltuin heet. 

Blikkenburg is lekker ruim opgezet. Het leuke aan de speeltuin is dat ie voor meerdere leeftijden geschikt is. De kleinere kinderen vermaken zich heel goed in de zandbak, met de houten klimtoestellen en natuurlijk de schommels. Voor de iets oudere kinderen is de in het gras ingebouwde trampoline een groot feest. Ook is de grote skeelerbaan heel leuk voor kinderen die al kunnen skeeleren of dat willen leren. Een hele mooie, gladde baan die heerlijk rolt! Achter deze baan ligt nog een skatepark voor de echte durfals.

De kaart van Blik & Burgers biedt volop keuze, van lekkere drankjes tot heerlijke hapjes! Je kunt ook kiezen voor een lunch en in het weekend zelfs 's avonds een hapje eten. Ideaal, een speeltuin waar de kinderen lekker kunnen spelen en waar zowel voor de ouders als de kinderen ook lekker eten op de kaart staat.

Klik voor meer info over dit heerlijke plekje in Zeist door naar de site van Blik & Burgers via de roze button!
  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

Blik & Burgers
Filosofenlaantje 9
3703 DZ Zeist

Naar de website Direct mailen

Openingstijden

Dagelijks geopend. Klik voor de actuele openingstijden van Blik & Burgers in Zeist door naar de site via de roze button.
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!