Genieten bij Down UnderTerug naar het overzicht

Lekker luieren aan het strand, zwemmen, watersporten, spelen, horeca en meer!
Met al die zonnige dagen voor de deur komt een plekje om even af te koelen als gelegen. Bij 22 graden en zonnig weer weer is het strand bij Down Under weer geopend. Op dit leuke plekje in Nieuwegein kan jong en oud zich prima vermaken!

Je vindt dit stadsstrand aan de rand van Utrecht en op vijf minuten rijden van de snelwegen A2, A12 en A27. Het ruime strand aan de Laagravense plas is echt een familiestrand en heeft verschillende faciliteiten, speeltoestellen voor de kids en heerlijk helder water waar je in kunt zwemmen. Fijn, er zijn lifeguards die alles goed in de gaten houden.

Je kunt hier niet alleen lekker luieren, zwemmen en spelen op de speeltoestellen op het land, maar er zijn ook mogelijkheden om te watersporten. Denk aan tuben, waterskiën of wakeboarden. Cool!

Wist je dat er ruimte is voor c.a. 3.000 bezoekers? Daarnaast zijn er 650 parkeerplaatsen en is er voldoende ruimte voor fietsen. En krijg je trek tijdens je stranddag? Geen probleem! Speciaal voor de strandgasten is er in het complex van Down Under een snackluik aanwezig. Hier kan je lekkere snacks, ijsjes en verkoelende drankjes kopen. Nieuw: sinds kort kun je bij het snackluik op het strand ook een superleuke (&lekkere) kidsbox kopen.

Zomervakantie-actie
Kids entree voor de helft van de prijs + gratis strandbal. Klik voor meer info over deze toffe actie door naar de site via de roze button.

Ben je benieuwd naar het uitgebreide aanbod van Down Under? Klik dan via de roze button door naar de site!

Down Under

Ravensewetering 1
3439 ZZ Utrecht
Openingstijden Zie de website voor de actuele openingstijden. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomer bij het NMM

Zomer bij het NMM

Klaar voor actie? In de zomer zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum.

Wie is het snelste op de stormbaan? Rijd zelf in een mini-jeep en meer!

Bekijk het aanbod