icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Historische locatieTerug naar het overzicht

Bij Fort aan de Klop vind je mooie groepsverblijven voor zowel kleine als grote gezelschappen.
Ben je op zoek naar een bijzondere accommodatie voor een weekendje weg, vakantie met de hele familie, een reünie of een vriendenweekend met kids? Appartementen, slaapkamers en een ruime slaapzolder: Fort aan de Klop biedt slaapplaatsen voor gezelschappen tot 50 personen! Je verblijft midden in het groen, op slechts een kwartiertje afstand van het centrum van Utrecht.

In de accommodatie vind je een volledig uitgeruste keuken, een sfeervolle verblijfsruimte, compleet ingerichte slaapzolder en sanitaire voorzieningen. Overal is vloerverwarming en je hebt draadloos internet tot je beschikking. Omgeven door gracht en aarden wallen ligt 2 hectare fortterrein met ruimte om te spelen, te sporten of te picknicken.

Eten en drinken
In de herberg zijn keukens aanwezig die je de mogelijkheid geven zelf een maaltijd klaar te maken. Ook kun je de catering door Fort aan de Klop laten verzorgen of gezellig gaan eten in de brasserie. Het is niet mogelijk om gebruik te maken van externe cateraars of leveranciers van barbecues. Op het fort zijn alleen gasbarbecues toegestaan.

Rondom het fort is heel veel te beleven. Je zit midden in de natuur! Je kunt hier ook fietsen huren, een leuke manier om de omgeving te verkennen. Echt een super plek voor kinderen!

Klik voor meer info over deze locatie op de roze button.

Fort aan de Klop

1e polderweg 4
3563 MC Utrecht
Openingstijden Het gehele jaar mogelijk. Vooraf reserveren.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomerlessen

Zomerlessen

Zoef de piste af! Start begin mei met een leuke cursus van 8 lessen bij Skipiste Nieuwegein. Voor alle leeftijden en niveaus.

Wist je dat kinderen vanaf 3,5 jaar al mee kunnen doen?

Naar de piste