Boerderij Geertjes HoeveTerug naar het overzicht

Boerderij in Haarzuilens met geitjes, boerderijwinkel, veel speel ruimte en restaurant! Gratis toegang.
Geertjes Hoeve is een recreatieve boerderij in het mooie Haarzuilens waar kinderen heel fijn kunnen spelen! Op het boerenerf is van alles te ontdekken en te beleven. Je bent iedere dag van de week welkom om een bezoekje te brengen aan de deze gezellige boerderij en en wat van het boerenleven op te snuiven.

Speel in het zand, de kleine speeltuin of trap rond op de kleine fietsjes. Bij minder mooi weer kunnen kinderen ook heerlijk binnen spelen!

Volop geitjes hier en in het voorjaar ook veel lammetjes! Beetje bix op je hand en de geiten zullen heel blij met je zijn. Van het voorjaar tot en met de herfstvakantie kun je ze zelfs een flesje warme melk geven. Ook leuk voor echte dierenvrienden; maak na schooltijd of in het weekend een kort ritje maken op de rug van één van de pony's. Veel van de dieren mogen lekker geknuffeld worden!

Van de geitenmelk (op biologische basis gemolken) worden de lekkerste zuivelproducten gemaakt. Je kunt de zuivelproducten en nog veel meer heerlijke biologische -, streek en boerenproducten in de boerderijwinkel kopen.

Zin om even lekker te zitten en iets te eten/drinken? Er is een lekker terras maar ook een fijn restaurant (een verbouwde stal, gaaf!) met een uitgebreide kaart. Van een heerlijk boerenbroodje tot een pannenkoek en een lekkere kaasplank; het kan allemaal.

Echt een top plekje op het platte land en toch zo dichtbij Utrecht, voor zowel kinderen als ouders!

Wil je ook een keer naar Geertjes Hoeve? Klik voor meer info over deze recreatieve boerderij op de roze button.

Geertjes Hoeve

Thematerweg 5
3455SM Haarzuilens
Openingstijden Klik voor de actuele openingstijden van Geertjes Hoeve door naar de site via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

13x verrassende streekmusea

13x verrassende streekmusea

Duik met de hele familie in het verleden tijdens een bezoekje aan een van de streekmusea in provincie Utrecht! We hebben een aantal verrassende locaties op een rijtje gezet. Het aanbod is heel gevarieerd; van magische kasteelkamers tot heksen en klederdracht.

Bekijk het aanbod