• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Kinepolis Jaarbeurs UtrechtTerug naar het overzicht

Gezellig met z'n allen naar de film in deze mooie bioscoop, een superleuk uitje!
Bioscoop Kinepolis Jaarbeurs is met 14 zalen en 3.010 stoelen de grootste bioscoop van Utrecht, en een van de grootste bioscopen van Nederland. Alle zalen zijn voorzien van haarscherpe laserprojectie. Voor een nog intensere filmervaring is er ook een Laser ULTRA- en een Dolby Atmos-zaal.

Events
Kinepolis Jaarneurs Utrecht organiseert op regelmatige basis leuke events voor de kids. Zo is er elke zondagochtend een leuke Kleuterbios en zijn er eens in de zoveel tijd Kids Weekenden voor de kleintjes.

Zak lekker weg in de mooie stoelen, de film kan beginnen!

Bereikbaarheid
De bioscoop is makkelijk bereikbaar en ligt vlak naast het station. Wist je dat er voor bezoekers van Kinepolis Jaarbeurs Utrecht een speciale parkeerregeling van toepassing is? Als je lekker in de buurt woont is de fiets natuurlijk een hele fijne optie!

Klik snel door naar de site via de roze button om te zien welke films er op dit moment draaien.

Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursboulevard 300
3521 BC Utrecht
Openingstijden Klik door naar de site via de roze button voor het actuele aanbod. Prijs Tip: je kunt ook een familieticket kopen, dan ben je vaak voordeliger uit. Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje