Maarsseveense PlassenTerug naar het overzicht

Zo fijn de hier! Lekker buitenzwemmen voor klein en groot en spelen of chillen op het gras of het strand
De Maarsseveense Plassen heeft een groot en vrij toegankelijk buitengebied en een afgebakend deel, het Strandbad. Het Strandbad is echt een perfecte plek voor een zomers dagje met je kids. Er zijn ruime ligweiden en mooie zandstranden, voor ieder wat wils!

Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven met de vele speel- en klimtoestellen op de ligweiden. In het water kun je lekker zwemmen maar ook vind je een waterspeeleiland met waterglijbaan, klimtoestel en waterdoolhof. Voor de kleintjes zijn er speciale kleuterbadjes, ideaal.

Er zijn goede voorzieningen zoals water en wc's. Ook kun je hier eten, drinken en lekkere ijsjes kopen. Zin om tot sluit te te blijven hangen en er echt een feestdag van te maken? Sluit de dag af met een frietje, die kun je hier ook krijgen.

Klik voor meer informatie over dit mooie plekje waar je buiten kan zwemmen in natuurwater door naar de website via de roze button!

Maarsseveense plassen

Herenweg 3
3602 AN Maarssen
Openingstijden Klik door naar de website voor de actuele openingstijden. Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje