Kinderboerderij IJsselsteeTerug naar het overzicht

Kom je de dieren op deze leuke kinderboerderij bekijken en aaien? Een bonte verzameling!
Kinderboerderij IJsselstee kun je vinden in de bijgebouwen van de gelijknamige historische boerderij in het Natuurkwartier Nieuwegein. Er dartelt een bonte verzameling van kleine huisdieren rond dat de moeite waard is om te bekijken.

De dieren van kinderboerderij IJsselstee heten je al vanuit de verte welkom. De koeien loeien in de wei, de schapen staan te blaten, de geiten mekkeren er lustig op los en de varkens lopen knorrend door de modder. Wandelend over het erf van de kinderboerderij kom je nog meer dieren tegen. Kippen scharrelen overal tussendoor, watervogels dobberen snaterend rond op de eendenvijver. Een pauw toont trots zijn kleurrijke staart. Als je te dichtbij komt, rennen de parelhoenders voor je weg. Konijnen, cavia's en andere kleine dieren zijn wel van heel dichtbij te bewonderen. Er is een knuffelweide waar je de geiten kunt aaien. En stap gerust de boerderij binnen. Daar kom je nog meer dieren tegen.

De landelijke sfeer van de kinderboerderij maakt het een fijne plek om naartoe te gaan. Een bezoek aan kinderboerderij IJsselstee is een ideaal uitje voor (groot)ouders met hun (klein)kinderen. Elke dag worden de dieren rond 15.00 uur gevoederd. Wil je meehelpen? Dat kan!

Klik voor meer info door naar de website via de roze button.

Natuurkwartier - IJsselstee

Geinoord
3432 PE Nieuwegein
Openingstijden Klik voor meer info door naar de website via de roze button. Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

13x verrassende streekmusea

13x verrassende streekmusea

Duik met de hele familie in het verleden tijdens een bezoekje aan een van de streekmusea in provincie Utrecht! We hebben een aantal verrassende locaties op een rijtje gezet. Het aanbod is heel gevarieerd; van magische kasteelkamers tot heksen en klederdracht.

Bekijk het aanbod