• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Pyramide van AusterlitzTerug naar het overzicht

Een grote speeltuin met veel speeltoestellen voor alle leeftijden in het bos van Zeist / Austerlitz!

De Pyramide van Austerlitz heeft een fantastische speeltuin middenin het bos en nog gratis ook. Direct grenzend aan deze speeltuin bevindt zich het lunapark, waar de kinderen zich kunnen uitleven in het treintje, de botsauto's, de carrousel of één van de andere attracties. Voor deze attracties wordt een kleine bedrag gevraagd. Het lunapark is alleen in het zomerseizoen open.

Voor de ouders (en kinderen) is er een heerlijke terras. Af en toe een korte pauze voor een drankje of een ijsje, en daarna weer snel genieten. Blijf jij als ouder maar rustig op het terras zitten, de kinderen vermaken zich wel!

Wist je dat je bij de Pyramide van Austerlitz ook een leuk kinderfeestje kan geven? Er is een speciaal Pyramide kinderfeestjesarrangement, heel handig! Hierin zit voor ieder kind een glaas limonade, een bordje friet, een kroket of frikadel, een softijsje en 3 muntjes voor het lunapark. Dat wordt vast een hele gezellige verjaardag! 

Klik voor meer info over de Pyramide van Austerlitz op de roze button.

Tip! Combineer een bezoekje aan de speeltuin met een mooie wandeling in het bos van Zeist / Austerlitz. Echt een heerlijk bos voor een lekkere boswandeling met kinderen! Natuurlijk ook heel leuk om de pyramide zelf te beklimmen, gelegen op het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug en in 1804 gebouwd als eerbetoon aan Napoleon Bonaparte. Vanaf de pyramide heb je een heel mooi uitzicht!

Wil je meer weten over andere speelplaatsen in regio Utrecht? Kijk dan op ons overzicht met alle speeltuinen in Utrecht.

Pyramide van Austerlitz

Zeisterweg 98
3931 MG Woudenberg
Openingstijden Klik door naar de site voor de actuele openingstijden. Het lunapark is alleen in het zomerseizoen geopend. Prijs De toegang tot de speeltuin is gratis, voor de attracties van het Lunapark wordt een kleine bijdrage gevraagd. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie bij het NMM

Zomervakantie bij het NMM

Klaar voor actie? In het buitenseizoen zijn er extra veel stoere activiteiten bij het Nationaal Militair Museum.

Wie is het snelste op de stormbaan? Rijd zelf in een mini-jeep en meer!

Bekijk het aanbod