Skicursus voor kinderenTerug naar het overzicht

Leuke skicursussen bij Skipiste Nieuwegein, diverse niveaus. Plezier en veiligheid staan voorop!
Een skicursus is een goede voorbereiding voor de wintersport! Het voordeel is dat kinderen les krijgen van een Nederlandstalige leraar. Beginners kunnen rustig de basis onder de knie te krijgen en zijn na afloop van de cursus in staat om op vakantie van een blauwe piste te skiën.

Voor gevorderden is er veel aandacht voor de techniek, dit wordt spelenderwijs aangeleerd. Een snowboardcursus is ook echt een aanrader!

Alle leraren van Skipiste Nieuwegein zijn in het bezit van een Oostenrijks lerarendiploma en worden wekelijks begeleid in het lesgeven van kinderen.

Kinderen kunnen vanaf 3,5 jaar deelnemen aan de skicursussen en vanaf 7 jaar aan de snowboardcursussen. Bij de indeling van de lesgroepjes wordt rekening gehouden met de leeftijd en het niveau van de kinderen. Lesgroepjes bestaan uit maximaal 8 kinderen. Ook zijn er diverse mogelijkheden voor een privéles.

Wist je al dat ze hier een schitterende nieuwe speeltuin hebben? Terwijl de kinderen lekker spelen kun je zelf genieten van een lekker hapje en een drankje op het vernieuwde terras met prachtig uitzicht over de Nedereindse plas.

Klik op de roze button voor het complete overzicht van lesmogelijkheden en aanvangsdata.

Skipiste Nieuwegein

Nedereindseweg 501a
3546 PM Utrecht
Openingstijden Er zijn diverse mogelijkheden voor korte of langere cursussen. Ze worden gedurende het hele jaar aangeboden met uitzondering van de maanden juli en augustus. Prijs Er zijn diverse mogelijkheden. Klik op de roze button voor het complete overzicht. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leer (beter) skiën!

Leer (beter) skiën!

Superleuke ski- en snowboardlessen voor beginners en gevorderden bij Skipiste Nieuwegein! Mogelijk vanaf 3,5 jaar.

Bekijk de verschillende cursussen!

Naar de piste