Binnen skiënTerug naar het overzicht

Wil jij leren skiën? Of kan je het al maar wil je nog beter worden? Ga naar SnowSportCenterUtrecht.
Bij deze indoor skibaan zijn ze helemaal ingesteld op kinderen die graag willen leren skiën of snowboarden. Alle kindercursussen starten op vaste data en tijden en worden op niveau ingedeeld. Er zijn twee soorten cursussen:

KidsClub SAM: voor de aller jongsten (4-5 j)
Voor de jongste beginners van 4 en 5 jaar is er een speciaal kinderland. Het kinderland bestaat uit een aparte kinderskihelling en een fantasiebos waar je onder begeleiding van gediplomeerde leraren leert omgaan met skimaterialen en de techniek. Na 3 lessen op kinderland maak je de overstap naar de indoorrolpiste.

KidsClub SAM: voor gevorderden (5 tm 12 j) en beginners (6 tm 12 j)
Kinderen van 6 jaar en ouder die voor het eerst gaan skiën, en de gevorderde kinderen (5 tm 12 jaar) gaan vanaf les 1 op de indoorrolpiste. Daar leer je spelenderwijs de grondbeginselen van het skiën. Heb je al ervaring? Dan ga je daarop doorbouwen.

De 6e les van alle kindercursussen staat in het teken van afskiën of afboarden en de diploma uitreiking in de Apres-ski Lounge.

De Kidsproof redactie is erg enthousiast over de lessen!

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Klik dan door naar de site via de roze button.

Tip! Kijk ook eens naar ons overzicht met alle sporten voor kinderen in Utrecht!

SnowSportCenterUtrecht

Atoomweg 79
3542 CB Utrecht
Openingstijden KidsClub volgens het rooster. Het is ook mogelijk om in overleg lessen in te plannen. Prijs KidsClub SAM cursus 4-5 jaar beginners 6 lessen: € 100,- (excl. schoenhuur € 6,-). KidsClub SAM cursus gevorderden en 6-12 jaar beginners: € 122,- (excl. schoenhuur € 6,-) Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Voorjaarsvakantie!

Voorjaarsvakantie!

Heerlijk, het is vakantie. Door de lockdown is er minder mogelijk dan anders. We hebben leuke tips voor thuis en uit voor je verzameld die wél kunnen.

Maak er met onze tips een fijne vakantie van!

Bekijk onze tips