Spelen bij De BoogTerug naar het overzicht

Speeltuin De Boog in de Utrechtse Dichterswijk is leuk voor groot en klein!

Wijktuin De Boog is een groene oase. Bezoekers kunnen rustig op de bankjes zitten terwijl de kinderen spelen, maar ook zelf initiatieven nemen. Een buitenspel doen met iedereen die dat wil, samen thee drinken aan een van de picknicktafels of werken in de tuin. 

Bij regen en kou is er binnen altijd iets te doen. Spelletjes spelen, knutselen, verkleden, werken aan het grote tafelkleed voor Tijd voor Thee. Ook is er een kleine ballenbak.

De toestellen buiten zijn gericht op 3 tot 12 jarigen. Met een speelbad, een zandbak en klimtoestellen. Bij mooi weer is er ook een peuterbadje. Voor de grotere kinderen is er het voetbalveldje en een ping-pongtafel en zijn er wat grote buitenspellen (straathockey, kegelen, etc).

Verder worden er heel veel leuke activiteiten georganiseerd, van buitenspellen tot creatief tot culinair. Kom eens spelen op een van de Kids-Crea-Dagen. Of doe mee met de peuterochtend op maandag of vrijdag. En er zijn ook groendagen voor kleine groene vingers, waarbij de kinderen de tuinders mogen meehelpen. Klik door via de roze button voor het complete programma!

Wil je meer weten over speeltuinen ? Kijk dan op ons overzicht met alle speeltuinen in Utrecht.

Wijktuin De Boog

Merwedekade 128a
3521 ER Utrecht
Openingstijden

Klik door naar de site voor de actuele openingstijden

Prijs Gratis Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Leer (beter) skiën!

Leer (beter) skiën!

Superleuke ski- en snowboardlessen voor beginners en gevorderden bij Skipiste Nieuwegein! Mogelijk vanaf 3,5 jaar.

Bekijk de verschillende cursussen!

Naar de piste