Spelen bij De BoogTerug naar vorige pagina

  • Spelen bij De Boog
Merwedekade 128a,3521 ER Utrecht
Speeltuin De Boog in de Utrechtse Dichterswijk is leuk voor groot en klein!

Wijktuin De Boog is een groene oase. Bezoekers kunnen rustig op de bankjes zitten terwijl de kinderen spelen, maar ook zelf initiatieven nemen. Een buitenspel doen met iedereen die dat wil, samen thee drinken aan een van de picknicktafels of werken in de tuin. 

Bij regen en kou is er binnen altijd iets te doen. Spelletjes spelen, knutselen, verkleden, werken aan het grote tafelkleed voor Tijd voor Thee. Ook is er een kleine ballenbak.

De toestellen buiten zijn gericht op 3 tot 12 jarigen. Met een speelbad, een zandbak en klimtoestellen. Bij mooi weer is er ook een peuterbadje. Voor de grotere kinderen is er het voetbalveldje en een ping-pongtafel en zijn er wat grote buitenspellen (straathockey, kegelen, etc).

Verder worden er heel veel leuke activiteiten georganiseerd, van buitenspellen tot creatief tot culinair. Kom eens spelen op een van de Kids-Crea-Dagen. Of doe mee met de peuterochtend op maandag of vrijdag. En er zijn ook groendagen voor kleine groene vingers, waarbij de kinderen de tuinders mogen meehelpen. Klik door via de roze button voor het complete programma!

Wil je meer weten over speeltuinen ? Kijk dan op ons overzicht met alle speeltuinen in Utrecht.

  • Details
  • Kaart

Contactgegevens

Wijktuin De Boog
Merwedekade 128a
3521 ER Utrecht

Naar de website

Openingstijden

Klik door naar de site voor de actuele openingstijden

Prijs

Gratis
Helaas, er is nog geen video beschikbaar van deze activiteit!