De Dom beklimmenTerug naar het overzicht

Heb jij deze toren van ruim 112 meter al wel eens beklommen? Echt een superleuke ervaring!
De Dom van Utrecht is een van de hoogste torens die je kunt beklimmen en ook nog eens het hoogste gebouw van de stad Utrecht.

Beklim samen met een gids de middeleeuwse toren. Onderweg naar de top stop je regelmatig en vertelt de gids je leuke wetenswaardigheden. De grote klokken en het carillon zijn heel indrukwekkend! En als je eenmaal boven bent... wow, wat een gaaf uitzicht!

In het weekend en tijdens schoolvakanties zijn er kinderrondleidingen. Deze speciale kinderrrondleiding duurt vijf kwartier en is voor het hele gezin een leuk, leerzaam en actief uitje. Ook een leuk idee voor bijvoorbeeld een kinderfeestje!

Vanaf heden kan écht iedereen vanaf het spectaculaire platform op honderd meter hoogte genieten van het prachtige uitzicht. Er is namelijk ook een tijdelijke lift in de toren! Stap naar binnen en ga binnen 3 minuten naar het topje van de Domtoren.

Vergeet niet vooraf een kaartje te kopen of te reserveren! Klik voor meer info over het beklimmen van de domtoren op de roze button.

Kijk ook eens op het overzicht van alle actieve kinderuitjes in de stad Utrecht.

Toerisme Utrecht

Domplein 9
3512 JC Utrecht
Openingstijden Er zijn iedere dag meerdere rondleidingen. Kijk op de website voor het actuele rooster van de rondleidingen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Buitenseizoen bij het NMM

Buitenseizoen bij het NMM

Ga klimmen en klauteren in de speeltuin, beklim de trappen van Gebouw '45 en word beloond met een geweldig uitzicht plus test je rij-skills in een mini-jeep of mini-tank. En er is nog veel meer te doen bij het Nationaal Militair Museum!

Stoer uitje