BolderburenTerug naar het overzicht

Jong en oud ontmoeten elkaar bij de Bolderburen. Vooral in de natuurtuin is genoeg te beleven voor kids.
Aan Johanna aan de Prijsseweg staat een bijzondere molen. De molen is het centrale punt van de grote natuurtuin van Bolderburen. Je vindt hier een paar dieren en allerlei speelobjecten: een groot piratenschip, villa Kakelbont een piratenhut en swingende schommels! De natuurspeelplaats is een heerlijke plek om verstoppertje te spelen of gewoon lekker te zitten en genieten.

In het blauwe gebouw naast de molen is het Buurtcentrum gevestigd. Buurtcentrum Bolderburen is een ontmoetingsplek voor, door en met de buurt. Voor kinderen is een leuke kinderhoek ingericht en een zwerfboekenkast. Je kunt hier terecht om wat te drinken, andere buurtbewonders te ontmoeten of om mee te doen aan een van de toffe activiteiten. Soms worden er ook workshops georganiseerd als schilderen, sieraden maken en knutselen!

Bolderburen is een ontmoetingsplaats waar het voor jong en oud heerlijk toeven is. Het terrein is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Het Buurtcentrum is iedere dag geopend, de natuurtuin iedere dag van 1 april tot 1 oktober en de molen is geopend op zaterdag, als de blauwe wimpel uithangt. 

Klik voor meer info over het Buurtcentrum op de roze button!

Bolderburen

Prijsseweg 1
4105 LE Culemborg
Openingstijden Zie website voor de actuele openingstijden Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

13x verrassende streekmusea

13x verrassende streekmusea

Duik met de hele familie in het verleden tijdens een bezoekje aan een van de streekmusea in provincie Utrecht! We hebben een aantal verrassende locaties op een rijtje gezet. Het aanbod is heel gevarieerd; van magische kasteelkamers tot heksen en klederdracht.

Bekijk het aanbod