icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19
icon-closeLandelijk Verzetsmuseum wk 19

Herfstvakantie-uitjes!Terug naar het overzicht

De allerleukste herfstvakantie uitjes met kinderen in Utrecht vind je op Kidsproof. Check onze tips!

Tips voor leuke herfstvakantie-uitjes in Utrecht

Het is bijna zover: herfstvakantie 2021! Je hoeft je in Utrecht geen seconde te vervelen! Er zijn heel veel speciale herfstvakantie-uitjes en andere leuke kinderactiviteiten georganiseerd. Van leuke (dag)kampen tot speciale vakantieprogramma's bij een museum en nog veel meer!

Zin in een boswandeling? Heerlijk om de kinderen even lekker te laten uitwaaien in het bos! Bekijk de boswandelingen met kinderen in Utrecht. Het bos is ook zo mooi in de herfst!

Meer zin om lekker te gaan zwemmen met de kids? Ook altijd een succes! Bekijk hier ons overzicht met zwembaden in Utrecht en probeer eens een ander zwembad uit.

Na een gezellig uitjes samen met de kids een iets lekkers eten of drinken? Wij hebben alle kindvriendelijke restaurantjes in Utrecht op een rijtje gezet.

Maar er zijn natuurlijk nog veel meer leuke gezinsuitjes, museumuitjes en andere uitjes in Utrecht! In de Uitagenda vind je leuke herfstvakantie-uitjes per dag. In de Eropuit vind je alles wat er te doen is in de herfstvakantie voor (ouders met) kinderen per thema.

Hele fijne herfstvakantie!

Herfstvakantie


Naar de website
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

NU 10% Kidsproof korting

NU 10% Kidsproof korting

Met de Nature Game wordt wandelen extra leuk! Wij van Kidsproof zijn fan van deze game die bomvol toffe opdrachten zit.

Korting is geldig t/m eind mei 2021. Code: kidsproof10

Check it out